EXCLUSIVE - Netflix's '3 Body Problem' UK Premiere Q&A, London, UK - 20 Mar 2024
Film Foto:ProfiMedia Images/Cast-ul '3Body Problem'

Creatorii “Game of Thrones” revin cu un nou serial, “3 Body Problem”. Brad Pitt este unul dintre producatorii executivi

Articol scris de UTV Data publicării:

Creatorii unuia dintre cele mai de succes seriale ale tuturor timpurilor, David Benioff si D.B. Weiss, revin cu un nou nou proiect ambitios de televiziune, serialul SF “3 Body Problems”, conform Agerpres.

Cei doi si-au unit fortele cu scenaristul si producatorul serialului “True Blood”, Alexander Woo, pentru a ecraniza romanul bestseller al scriitorului chinez Liu Cixin, “The Three-Body Problem”, primul volum al unei trilogii.

“Este probabil chiar mai ambitios decat ‘Game of Thrones’”, a spus John Bradley, actorul care l-a interpretat pe Samwell Tarly in ‘GOT’ si care il joaca pe omul de stiinta si antrepreonul Rooney in noul serial.

“Calatorim inapoi in timp, suntem in prezent, suntem intr-un joc video sau de realitate virtuala, iar asta insemna ca putem arata orice. Suntem limitati doar de propria imaginatie, iar o astfel de viziune este un dar”, a spus el cu prilejul premierei de la Londra a serialului, care a avut loc miercuri.

Brad Pitt este unul dintre producatorii executivi ai serialului “3 Body Problems”

Actiunea serialului incepe in Beijingul anului 1966 in timpul Revolutiei Culturale si poarta privitorii prin timp si diferite locuri de pe glob.  Plasata partial intr-un joc video virtual, actiunea serialului urmareste actiunile unui student in astrofizica din China care au consecinte asupra intregului univers.

Din distributia serialului alcatuit din opt episoade mai fac parte Eiza Gonzalez, Jovan Adepo, Jess Hong si Jonathan Pryce, iar Brad Pitt, Rosamund Pike si Rian Johnson se numara printre producatorii executivi.

“E o poveste care include stiinta si fictiune, dar nu e vorba despre cine stie ce extraterestri, de pe cine stie ce planeta care debarca imbracati in costume. Este vorba in primul rand despre o amenintare reala pe care umanitatea o infrunta si despre felul in care facem cu totii fata acestei provocari”, a spus Pryce.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: serial

Partenerii Nostri