Site Cover (19)
Vedete Foto: Profimedia Images/Mike Tyson a luptat ultima data la profesionisti in 2005

Lupta dintre Mike Tyson si Jake Paul va fi considerata meci profesionist. “Mike Tyson si-a dorit acest lucru.”

Articol scris de UTV Data publicării:

Lupta dintre fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson si starul YouTube Jake Paul, din 20 iulie, va fi considerata un meci profesionist, conform News.ro.

Rezultatul va aparea in palmaresul oficial al lui Iron Mike. Lupta, in opt reprize a cate doua minute, va avea loc la Dallas (Texas).

Tyson a luptat ultima data la profesionisti in 2005; ultima sa victorie a fost obtinuta in 2003, in fata lui Clifford Etienne. Data oficiala a acestui meci, care va fi difuzat de Netflix, era incerta, in special din cauza diferentei de varsta dintre Tyson, care va implini 58 de ani la 30 iunie, si Paul, in varsta de 27 de ani.

"Mike Tyson a vrut sa fie un meci profesionist. Netflix a vrut sa fie o lupta profesionista. Asa ca am fost de acord sa fie o lupta profesionista", a declarat youtuberul pe contul sau de X.

Mike Tyson si Jake Paul (3)

Nakisa Bidarian, cofondator al Most Valuable Promotions, compania care organizeaza lupta, a confirmat, explicand ca totul a fost facut pentru a indeplini cerintele comisiei din Texas responsabila cu licentierea luptelor de box.

De-a lungul carierei sale tumultoase, Tyson a castigat 50 de meciuri, dintre care 44 prin KO, dar a suferit si sase infrangeri, unele dintre ele total neasteptate, cum a fost in 1990, cand a fost detronat de James 'Buster' Douglas la Tokyo.

Ultimul sau titlu de campion mondial a venit la Memphis, in 2002, cand a fost invins in runda a opta de Lennox Lewis. In anul urmator, Tyson l-a invins pe Clifford Etienne, dar apoi a suferit doua infrangeri in fata lui Danny Williams in 2004 si Kevin McBride in 2005, anuntandu-si retragerea din acest sport.

Jake Paul are in palmares 9 victorii, dintre care sase inainte de limita si o infrangere.

Etichete: sport , box

Partenerii Nostri