Adele's first night rescheduled Las Vegas Show
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Adele pe scena

Adele a amanat zece concerte in Las Vegas din motive de sanatate: "Nu am avut sansa de a ma reface complet inainte de reluarea spectacolelor"

Articol scris de UTV Data publicării:

Adele, in varsta de 35 de ani, a anuntat pe retelele de socializare amanarea a zece date de concert, programate initial pentru urmatoarele cinci weekenduri, in Las Vegas. Decizia vine din partea medicului ei, care i-a recomandat sa "ia o pauza si sa-si intrerupa concertele" pentru a se odihni complet. Spectacolele vor fi amanate, dar datele nu au fost inca anuntate, conform News.ro.

"Am fost bolnava la sfarsitul ultimei etape si pe tot parcursul pauzei. Nu am avut sansa de a ma reface complet inainte de reluarea spectacolelor, iar acum sunt din nou bolnava si, din pacate, acest lucru a avut un impact asupra vocii mele".  O veste trista pentru fani, dar o decizie inteleapta pentru Adele, care a sustinut multe concerte de la lansarea "Weekends With Adele", un spectacol care are loc in weekend-uri la The Colosseum at Caesars Palace din Las Vegas.

Adele a anuntat o serie de spectacole in Europa

Nu este prima data cand Adele este nevoita sa isi amane datele de concert. Desi rezidenta ei din Las Vegas a debutat in noiembrie 2022, aceasta trebuia sa inceapa in luna ianuarie a aceluiasi an. Cu o zi inainte de primul concert, cantareata britanica a fost nevoita sa anunte cu lacrimi in ochi amanarea rezidentei sale, din cauza numarului tot mai mare de cazuri de Covid in anturajul ei. "Sa fiu cu voi intr-un spatiu atat de intim in fiecare saptamana este ceea ce asteptam cel mai mult si va voi da tot ce am mai bun din mine", a promis Adele la acea vreme.

Rezidenta ei la The Colosseum at Caesars Palace a fost un succes imediat. Desi "Weekends With Adele" trebuia sa se incheie in noiembrie, cantareata a decis in cele din urma sa isi prelungeasca pentru ultima data turneul, adaugand aproximativ treizeci de noi date, din ianuarie pana in iunie 2024. Spre surprinderea tuturor, Adele a anuntat, de asemenea, "o serie de spectacole pentru vara", de data aceasta in Europa. Pentru cele patru date europene, ea a ales München, in Germania. "Este un pic aleatoriu, dar totusi fabulos", a marturisit ea pe Instagram. "Nu mi-as putea imagina o modalitate mai minunata de a-mi petrece vara si de a incheia aceasta faza frumoasa a vietii mele decat sa sustin concerte atat de aproape de casa", a adaugat Adele.

Etichete: concert , adele

Partenerii Nostri