Site Cover (21)
Vedete Foto:Profimedia Images/Bad Bunny si Kendall Jenner la petrecerea de dupa Met Gala 2024

Bad Bunny si Kendall Jenner au fost fotografiati impreuna la petrecerea de dupa Met Gala 2024

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce au atras atentia lumii intregi cu aparitiile lor spectaculoase la Met Gala 2024, Kendall Jenner si Bad Bunny au continuat sa faca valuri la petrecerea de dupa eveniment. Cele doua vedete au fost surprinse in ipostaze care au starnit speculatii despre o posibila impacare a cuplului.

Vezi si “Cele mai spectaculoase aparitii de la Met Gala 2024. Vezi cat a costat un bilet la dineu”

“Stateau la aceeasi masa, i-am observat flirtand intens la petrecere”, a spus o sursa pentru PageSix.

O alta sursa a spus ca cei doi “s-au tinut in brate toata seara dar nu s-au sarutat”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aceste imagini au alimentat speculatiile fanilor si au declansat un val de intrebari: sunt Kendall Jenner si Bad Bunny impreuna din nou? Sau sunt doar doi fosti care au impartasit impreuna un moment de nostalgie si prietenie?

Pentru moment, nici Kendall, nici Benito nu au facut declaratii oficiale despre o impacare. Cu toate acestea, fanii raman cu ochii pe ei, mai ales ca cei doi nu si-au gasit pana acum jumatate si sunt disponibili.

Kendall Jenner si Bad Bunny s-au despartit dupa doar 10 luni de relatie

Modelul, in varsta de 28 de ani, si artistul, in varsta de 29 de ani, au decis sa puna punct relatiei lor anul trecut si au ales sa mearga pe drumuri separate.

"Benito si Kendall au fost foarte ocupati cu joburile lor in ultima vreme si nu au mai avut timp de relatia lor, s-au neglijat, iar lucrurile au inceput usor usor sa se stinga intre ei. Amandoi au stiut ca relatia nu va dura pentru totdeauna. Au un program foarte incarcat, sunt inca tineri si au multe de experimentat pe plan personal inainte de a se stabili la casa lor", a declarat o sursa apropiata celor doi pentru People.

Partenerii Nostri