SAG Awards 2024: SHOW
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Ryan Gosling va interpreta piesa “I’m Just Ken” la gala Oscar

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa multe speculatii, Ryan Gosling, actorul are il joaca pe Ken in filmul “Barbie” va interpreta live melodia “I’m Just Ken” la gala Premiilor Oscar, conform News.ro

Mai mult surse au declarat pentru Variety ca actorul va canta melodia nominalizata la Oscar in timpul celei de-a 96-a ceremonii anuale, care va avea loc pe 10 martie. Academia a refuzat sa comenteze.

EXCLUSIVE - 30th Screen Actors Guild Awards, Show, Shrine Auditorium, Los Angeles, California, USA - 24 Feb 2024

Ryan Gosling: "S-ar putea sa fie un risc prea mare sa cant live"

In articolul celor de la Variety, Gosling a mentionat ca Academia nu i-a cerut inca sa cante piesa din cadrul galei.

“S-ar putea sa fie un risc prea mare sa ma puna sa o cant. Nu stiu cum ar functiona. Dar sunt deschis la asta”, a spus Ryan Gosling.

Mark Ronson: “Daca Ryan nu o face. Atunci nu o facem”

Piesa a fost compusa de producatorii Mark Ronson si Andrew Wyatt, acestia au declarat la gala Grammy ca visul lor este ca Ryan sa cante piesa "I'm Just Ken" la ceremonia Oscarurilor.

Mark a fost intrebat daca ar fi posibil sa aduca un alt cantaret sa interpreteze piesa in cazul in care Gosling nu doreste acest lucru.

“Nu. Cred ca daca Ryan nu o face, atunci nu o facem.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"I'm Just Ken" este unul dintre cele doua cantece din "Barbie" care au obtinut o nominalizare la Oscar pentru "cel mai bun cantec original". Celalalt este "What Was I Made For?", de Billie Eilish si Finneas, care a castigat Grammy pentru "cel mai bun cantec scris pentru media vizuala" in detrimentul lui "I'm Just Ken" si al piesei "Dance the Night", de Dua Lipa.

Gala Premiilor Oscar vor fi difuzate de ABC pe 10 martie. Jimmy Kimmel revine ca prezentator.

Partenerii Nostri