salma hayek
Viral Penelope Cruz si Salma Hayek

13 celebritati de la Hollywood care seamana ca doua picaturi de apa

Articol scris de UTV Data publicării:

Chiar daca pare greu de crezut, pentru ca fizicul lor unic ii recomanda, vedetele de la Hollywood sunt confundate adesea cu alte celebritati.

Iata 13 dintre celebritatile care seamana izbitor intre ele:

1.Gene Wilder si Jeremy Allen White

jeremy allen white

Gene Wilder si Jeremy Allen White au fost adesea comparati datorita asemanarii lor fizice izbitoare. Atat Wilder, cunoscut pentru rolul sau iconic din "Willy Wonka & the Chocolate Factory", cat si White, cunoscut pentru rolul din productia The Bear, impartasesc anumite trasaturi faciale, cum ar fi forma ochilor si a pometilor, ceea ce ii face sa semene unul cu celalalt. Aceasta asemanare a fost observata de multi fani si a generat adesea discutii despre posibilele legaturi de rudenie dintre cei doi actori.

2.Will Ferrell si Chad Smith

chad smith

Will Ferrell, cunoscut pentru rolurile sale comice in filme si emisiuni TV, si Chad Smith, bateristul formatiei Red Hot Chili Peppers, sunt adesea remarcati pentru asemanarea lor fizica uluitoare. Ambii au o inaltime similara si o forma a fetei care aminteste de baiatul din vecini. Aceasta asemanare i-a determinat sa apara impreuna la diverse evenimente si chiar au facut glume pe seama asemanarii lor in trecut.

3.Amy Adams si Isla Fisher

amy adams

Ambele actrite au parul roscat si ochi albastri stralucitori, precum si trasaturi faciale similare, cum ar fi forma fetei si zambetul.

4.Ed Sheeran si Rupert Grint

rupert grint

Cei doi au fost asemanati de multe ori, Ed Sheeran distribuindu-l pe faimosul actor din Harry Potter in clipul Lego House, unde Rupert joaca rolul sosiei lui Ed.

5.Penelope Cruz si Salma Hayek

salma hayek

Penelope Cruz si Salma Hayek sunt doua actrite extrem de talentate si cunoscute, iar de-a lungul timpului, ele au fost adesea comparate datorita asemanarii lor fizice si a faptului ca sunt ambele originare din lumea vorbitoare de limba spaniola.

Asemanarile fizice dintre cele doua includ trasaturi precum ochii mari, parul negru si frumusetea lor exotica.

6.Mark Wahlberg si Matt Damon

mattdamon-ezgif.com-webp-to-jpg-converter

Mark Wahlberg si Matt Damon sunt doi actori americani renumiti, care desi au trasaturi fizice si stiluri de interpretare distincte, au fost adesea comparati si chiar confundati.

7. Natalie Portman si Keira Knightley

keira knightley

Cele doua actrite seamana foarte bine și chiar au jucat roluri de dubluri intr-un film (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace).

8.Jeff Bridges si Kurt Russell

kurt russell

Jeff Bridges si Kurt Russell sunt doi actori americani extrem de talentati, cunoscuti pentru contributiile lor in industria filmului.

9. Zooey Deschanel si Katy Perry

katy perry

Sunt adesea confundate datorita ochilor lor mari albastri si a parului închis la culoare.

10.Natalia Dyer si Timothée Chalamet

timothee chalamet

Natalia Dyer este cunoscuta pentru rolul sau ca Nancy Wheeler in seria TV "Stranger Things", in timp ce Timothée Chalamet a devenit celebru pentru interpretarile sale remarcabile in filme precum "Dune 2", "Call Me by Your Name" si "Lady Bird".

Desi nu sunt rude, fanii au remarcat aceasta asemanare si au făcut comparatii intre ei.

11.Javier Bardem si Jeffrey Dean Morgan

javier bardem

Ambii actori au trasaturi faciale robuste si expresii intense, cum ar fi sprancenele inalte si maxilarele bine definite.

12.Antoni Porowski si John Mayer

john mayer

Antoni Porowski si John Mayer sunt doi barbati cunoscuti in domenii diferite, dar care au fost adesea comparati datorita unor asemanari fizice.

Antoni Porowski este un bucatar canadian si personalitate TV, cunoscut in special pentru aparitia sa in emisiunea Netflix "Queer Eye" iar John Mayer este un cantaret si compozitor american celebru. Asemanarile fizice dintre cei doi includ unele trasaturi faciale, cum ar fi forma ochilor si a pomeților.

13.Margot Robbie si Jaime Pressly

margot robbie

Margot Robbie, nascuta in Australia, a devenit o actrita foarte apreciata pentru rolurile sale din: "The Wolf of Wall Street", "Suicide Squad", "Barbie" si "Once Upon a Time in Hollywood".

Pe de alta parte, Jaime Pressly este de asmenea o actrita cunoscuta pentru rolurile sale in seriale de televiziune precum "My Name Is Earl" si filme ca "Not Another Teen Movie"
Despre asemanarile lor fizice s-a tot vorbit, amandoua avand trsssturi delicate, un aspect natural frumos si un stil sofisticat..

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri