Tiesto x Goldcher x Irina Rimes

David Goldcher, iubitul Irinei Rimes, a mixat piesa Dudadu alaturi de Tiesto, pe scena unui festival din Amsterdam

Pe scena impresionantului Amsterdam Music Festival (AMF), producatorul francez Goldcher s-a alaturat legendarului DJ Tiësto (#23 in lume) pentru a prezenta remixul piesei "Dudada", bazat pe creatia originala a Irinei Rimes. Inspirat de reinterpretarea lui Goldcher, "Dudadu Flip", remixul a cucerit rapid publicul si scena muzicii electronice.

Reactia publicului a fost pe masura: multimea a vibrat cu energie la fiecare beat, iar aplauzele si dansul nu s-au oprit pana la final. Atmosfera incendiara a demonstrat pe deplin impactul acestui moment memorabil.

Aceasta aparitie reprezinta un pas major in ascensiunea globala a lui Goldcher si a Irinei Rimes, care continua sa isi amplifice influenta pe scena internationala si sa contribuie la diversificarea peisajului muzical contemporan. Recunoasterea internationala a ambilor artisti devine din ce in ce mai evidenta, iar colaborarile lor recente confirma acest lucru. Irina Rimes, deja o prezenta constanta in seturile unora dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, a surprins publicul cu o aparitie neasteptata alaturi de MoBlack la Electric Castle, in timp ce artisti precum Apache si BLOND au inclus piesa ei, "Dudadu", in spectacolele lor. Mai mult, Steve Aoki a realizat propriul remix al piesei, pe care l-a interpretat impreuna cu Irina pe scena festivalului Untold, aducand un nou val de entuziasm in randul fanilor. Keinemusik a adus "Dudadu" pentru prima data pe scena din Bucuresti, inainte de a o duce la Berlin si la faimosul festival Tomorrowland, consolidand astfel potentialul global si succesul de necontestat al muzicii Irinei Rimes.

Goldcher este un DJ si producator francez renumit, apreciat pentru talentul sau unic de a combina Afro House cu Melodic House. Intr-un timp record, s-a afirmat pe scena internationala cu remixurile sale de pe SoundCloud, urcand rapid in top 10 global Afro House. In mai putin de trei luni, piesele sale au adunat peste 100.000 de ascultari, demonstrand impactul imediat al muzicii sale. Popularitatea lui Goldcher continua sa creasca, cu peste un milion de vizualizari ale pieselor sale pe retelele de socializare. Muzica sa a fost sustinuta de nume mari din industrie, precum Francis Mercier si Keinemusik, evidentind atractia universala si calitatea productiilor sale. Recent, Goldcher a incheiat un parteneriat important cu label-ul din Los Angeles, Funkshaw, colaborare care marcheaza lansarea piesei sale originale "Kuvimba", acum disponibila pe toate platformele de streaming. Calatoria lui Goldcher nu se opreste aici, pregatindu-se pentru un turneu international in 2024 si 2025, care va acoperi Europa, Statele Unite si Emiratele Arabe Unite, promitand sa fie un eveniment de neratat pentru fanii muzicii electronice din intreaga lume.

@globalrecords @goldchermusic a urcat pe scenă împreună cu @Tiësto 🔥 @Irina Rimes #dudada #irinarimes #tiesto #goldcher #dudadu #amf #amffestival #amsterdammusicfestival #globalrecords ♬ sunet original - Global Records