1280x720px_Vizual Comunicat Digi Days_16.09.2024

„DIGI Days” celebrează loialitatea clienților cu o nouă săptămână de promoții exclusive

  • În perioada 16 – 22 septembrie 2024, DIGI dă startul binecunoscutei campanii DIGI Days, prin care abonații actuali sunt răsplătiți cu un discount de 50% în primele 6 luni consecutive, în semn de prețuire și mulțumire pentru încrederea în serviciile companiei;
  • Promoția este valabilă online, pe site-ul ro sau în aplicația mobilă și se adresează utilizatorilor rezidențiali care contractează pachete noi, extraopțiuni sau efectuează upgrade-uri.

Toamna se numără ofertele avantajoase la DIGI, iar cea mai recentă ediție DIGI Days” nu face excepție și vine în sprijinul clienților existenți cu o promoție menită să recunoască și să le recompenseze fidelitatea: reducerea cu 50% a abonamentului lunar, timp de jumătate de an, la adăugarea oricărui serviciu nou, activarea unei extraopțiuni TV sau la realizarea unui upgrade.

În săptămâna 16 – 22 septembrie 2024, utilizatorii care aleg să își porteze numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI vor putea accesa pachetul Nelimitat la un tarif preferențial de 2,5 euro/lună (TVA inclusă), pentru a se bucura din plin de date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

În plus, clienții care doresc să exploreze soluții superioare de conectivitate pot opta pentru pachetul de internet fix Fiberlink 500 Mbps, ce asigură viteze de până la 500 Mbps la un cost de numai 15 lei/lună (TVA inclusă) sau serviciul superior Fiberlink 1000 Mbps, cu viteze incluse de până la 940 Mbps, la un preț special de 20 lei/lună (TVA inclusă). Cu ocazia acestei promoții și în funcție de configurația pachetului selectat, abonații de televiziune digitală și analogică vor dispune de tarife atractive care variază între 13 lei/lună (TVA inclusă) și 15 lei/lună (TVA inclusă), în timp ce abonamentul Digital SkyShowtime va putea fi contractat la doar 19 lei/lună (TVA inclusă).

Campania DIGI Days” este disponibilă exclusiv online, pe site-ul sau aplicația mobilă DIGI.ro, direct în pagina principală sau în secțiunea „Contul meu”, rubrica „Serviciile mele” și este dedicată consumatorilor existenți care vor să achiziționeze unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, să treacă la un pachet superior sau să activeze o extraopțiune TV. Reducerea se acordă pentru prima jumătate de an numai în cazul serviciilor și extraopțiunilor suplimentate pe durata campaniei, pentru contracte încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.

DIGI este unul dintre principalii operatori de telecomunicații din România, care oferă servicii de televiziune prin cablu și satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, precum și telefonie fixă. DIGI își păstrează poziția de lider pe piața furnizorilor de televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixă, conform datelor publicate de ANCOM, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. În același timp, DIGI este destinația preferată de utilizatori pentru portare, deservind, în prezent în rețeaua 4G și 5G, peste 6 milioane de conexiuni mobile (date disponibile la 30.06.2024).

Informații suplimentare despre serviciile companiei pot fi consultate pe DIGI.ro.

Despre Grupul DIGI

                DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

                Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi online, radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Etichete: digi