Irina Rimes foto

Irina Rimes - de trei ori senzație la Tomorrowland cu remixurile piesei "Dudadu"!

Surpriza uriasa la editia din acest an a celebrului festival de muzica electronica, Tomorrowland! Irina Rimes, indragita artista romanca, a fost vedeta serii, captand atentia tuturor dupa ce piesa sa "Dudadu" a rasunat pe main stage nu o data, nici de doua ori, ci de trei ori, in remixuri incendiare realizate de legendarii Steve Aoki, Tiesto si talentatul producatorul Goldcher, remix cu care au incantat publicul de la festival cei de la Keinemusik. Sa fie "Dudadu" hitul incontestabil al acestei editii?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Piesa originala, "Dudadu" este parte a EP-ului "Origini", care aduce un concept live inovator numit "DESC NTATELE". Irina Rimes va dezvalui acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promitand o experienta muzicala captivanta pentru toti fanii ei. Biletele sunt deja disponibile aici.

Remixul "Dudadu Flip", creat de Goldcher, a fost de asemenea adaugat in playlist-ul lui Tiesto de pe Spotify, subliniind succesul global al acestei piese. De asemenea, MoBlack a inclus piesa in setul sau la Electric Castle, iar artisti precum Apache si BLOND

au integrat-o in spectacolele lor. Keinemusik a adus "Dudadu" in atentia publicului din Bucuresti, inainte de a o prezenta si la Berlin, demonstrand astfel potentialul mondial al muzicii Irinei Rimes.