Steve Aoki x Irina Rimes

Steve Aoki da o noua viata piesei "Dudadu" de Irina Rimes cu un remix spectaculos

Piesa IrineiRimes, "Dudadu", face inconjurul lumii, de la Tomorrowland, la Berlin, acum piesa a ajuns pana in mainile legendarului Steve Aoki, pentru a lansa un super remix! Steve Aoki, cunoscut pentru stilul sau energic si inovator, aduce in remixul sau acea explozie de energie si dinamism care te face sa dansezi nonstop. Acest remix nu doar ca pune in valoare ritmurile pulsante ale piesei originale, dar le imbina cu vocea distinctiva a Irinei Rimes, creand un mix electrizant ce promite sa fie un hit global. Remixul lui Aoki transforma "Dudadu" intr-o experienta muzicala de neuitat, potrivita pentru cele mai spectaculoase petreceri.

Creditele pentru "Dudadu" ii revin Irinei Rimes – versuri; Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Radu Taca, Andrei Comaroni si David Goldcher – muzica; Andrei Comaroni si David Goldcher – productie. Noul remix a fost realizat de Steve Aoki.

Remixul se aude deja pe toate platformele de streaming. https://bfan.link/dudadu-remix

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "DESC NTATELE". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promitand o experienta muzicala captivanta pentru fani. Biletele sunt deja disponibile aici.

Acest moment este deosebit pentru Irina Rimes, care isi extinde continuu influenta internationala si contribuie la diversificarea scenei muzicale globale. Piesa "Dudadu" a avut un impact semnificativ, fiind inclusa in playlist-ul DJ-ilor Keinemusik la celebrul festival Tomorrowland. In plus, piesa a fost prezenta in setul lui MoBlack de la Electric Castle si a fost integrata in spectacolele artistilor Apache si BLOND.

. Remix-ul "Dudadu Flip", realizat de Goldcher, a fost adaugat in playlist-ul lui Tiesto de pe Spotify, evidentind popularitatea globala a piesei. Keinemusik a introdus "Dudadu" pentru prima data la un eveniment din Bucuresti, inainte de a o lua cu ei la Berlin, demonstrand astfel potentialul mondial al muzicii Irinei Rimes.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cine este Steve Aoki?

Steve Aoki, producator muzical de doua ori nominalizat la premiile GRAMMY, artist si antreprenor, este un adevarat icon al divertismentului global, cu aproape 3 miliarde de stream-uri ale pieselor sale. Considerat unul dintre cei mai solicitati artisti din lume, Aoki detine un record Guinness pentru titlul de "Most Traveled Musician in a Single Calendar Year" si a performat la festivaluri de top precum Coachella si Tomorrowland. Colaborarile lui Aoki acopera o gama variata de artisti, inclusiv BTS, Maluma, Snoop Dogg si Linkin Park, si au dus la trei single-uri de platina, sase single-uri de aur si multiple hituri in Top 10 la radio.

Dincolo de muzica, Aoki este cunoscut pentru dedicarea sa in diverse proiecte, inclusiv documentarul Netflix nominalizat la Grammy, "I'll Sleep When I'm Dead" (2016), si memoriile "BLUE: The Color of Noise" (2019). In 2012, a fondat Aoki Foundation pentru a sprijini cercetarea in domeniul stiintei creierului si a creat influenta casa de discuri Dim Mak, care a lansat carierele unor artisti precum The Chainsmokers si Zedd. Aoki a creat si A0K1VERSE, o comunitate NFT care ofera experiente unice atat in mediul virtual, cat si in lumea reala.

Steve_Aoki_202414733

De asemenea, Aoki este producator executiv al seriei FX "American Hiro", regizata de Jon M. Chu, care prezinta viata tatalui sau, Hiroaki "Rocky" Aoki, fondatorul imperiului Benihana. Ca inovator multifunctional, Steve Aoki continua sa seteze tendinte si sa inspire creativitatea la nivel global.

Irina Rimes este unul dintre artistii emblematici ai industriei muzicale din Romania, care si-a pus amprenta asupra publicului si topurilor radio si TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense si pline de emotie si peste 450 de milioane de vizualizari pe Youtube. "Despre el", "Cosmos", "Pastila" si "ACASA" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a intamplat cu noi", "Iubirea noastra muta", "Bandana", "Bolnavi amandoi", "Nu stii tu sa fii barbat", iar colaborarile cu artisti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar si piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirma versatilitatea sa. In 2022, Irina a lansat si mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atat in mediul online, in special din partea fanilor, cat si in offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre juratii show-ului Vocea Romaniei, difuzat pe PROTV si a avut, conform audientelor Media Forest, cea mai ascultata piesa a verii lui 2022, "Ba ba ba – Inima mea bate". In 2023, Irina si-a incantat audienta cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar si cu colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", piesa de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a inceput cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Balan pentru piesa "Ultima noapte" si a continuat cu lansarea EP-ului "Origini".

Etichete: irina rimes