Stiri

Balenciaga si procesul de $25 de milioane de dolari

Articol scris de UTV Data publicării:

Ok, ok, hold up! Balenciaga a lansat recent o campanie in care au portretizat copiii intr-un mod mai gotic, cu ursuleti de plus in mana dar cu fel si fel de elemente BDSM pe inocentii ursuleti dar chiar si in fundal. La cateva ore au fost criticati ca promoveaza pornografia infantila iar celebritati cu care aveau parteneriat, precum Kim Kardashian, au iesit in fata si au criticat la randul lor celebrul brand. Dar mai bine va arat si pozele ca sa va faceti o idee despre ce este vorba.

Iar cum toata lumea le-a sarit in cap, Balenciaga a trebuit sa i-a o decizie si au inaintat un proces in valoare de 25 de milioane de dolari catre compania de productie North Six si al designerului Nicholas Des Jardins. Nicholas a postat urmatorul mesaj pe Instagram:

“Vreau sa imi cer scuze personal pentru directia artistica aleasa gresit si imi asum toata responsabilitatea. Nu este normal sa punem copiii sa promoveze obiecte care nu au nici cea mai mica legatura cu ei, campania nu a avut intentia sa promoveze abuzul copiilor sub nici o forma, ne cerem scuze.” A scris vineri directorul creativ, Demna, pe Instagram.

Iar la scurt timp, pe pagina oficiala Balenciaga s-a postat urmatorul mesaj iar pozele cu campania au fost sterse de pe social media.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri