"Twin Peaks" Red Carpet Arrivals - The 70th Annual Cannes Film Festival
Film "Facea parte din arta vietii pentru mine: tutunul si mirosul lui."//Sursa foto: Getty Images

David Lynch spune ca este prea bolnav pentru a mai regiza personal filme

Articol scris de UTV Data publicării:

Cineastul David Lynch a declarat ca acum este prea bolnav pentru a regiza filme in persoana si ca ar putea lucra la proiecte doar de la distanta, conform News.ro.

Intr-un interviu acordat revistei britanice Sight and Sound, Lynch a declarat: „Am facut emfizem pentru ca am fumat atat de mult timp, asa ca sunt imobilizat acasa, fie ca imi place sau nu. Nu pot iesi in oras. Si nu pot merge decat pe o distanta scurta inainte sa raman fara oxigen”.

El a adaugat: „Din cauza Covid, mi-ar fi foarte rau sa ma imbolnavesc, chiar si cu o raceala. Asa ca probabil as fi regizat de acasa... Nu mi-ar placea prea mult. Imi place sa fiu in mijlocul lucrurilor si sa primesc idei acolo. Dar as incerca sa fac un film de la distanta, daca se va ajunge la asta”.

David Lynch promite ca nu se va pensiona niciodata

Dupa ce comentariile sale au provocat un raspuns puternic din partea fanilor, regizorul in varsta de 78 de ani a emis o declaratie ulterioara pe X pentru a clarifica faptul ca nu se va opri din munca.

„Acum am renuntat la fumat de peste doi ani”, a scris el. „Recent am facut multe teste si vestea buna este ca sunt intr-o forma excelenta, cu exceptia emfizemului. Sunt plin de fericire si nu ma voi pensiona niciodata. Vreau sa stiti cu totii ca apreciez foarte mult grija voastra. Cu dragoste, David”.

Karl Lagerfeld Exhibition Launch at Maison Europeenne de la Photographie

In interviul acordat Sight and Sound, Lynch a declarat ca a avut o relatie complicata cu cauza problemelor sale de sanatate. „Fumatul era ceva ce imi placea la nebunie, dar, in cele din urma, m-a atacat. Facea parte din arta vietii pentru mine: tutunul si mirosul lui. Nimic asemanator in lumea asta nu este atat de frumos. Intre timp, ma omoara. Asa ca a trebuit sa renunt”.

Cea mai recenta productie a lui Lynch a fost serialul TV de 18 episoade „Twin Peaks: The Return”, care a avut premiera pe Showtime in 2017, iar cel mai recent lungmetraj al sau a fost „Inland Empire”, lansat in 2006. Printre proiectele nerealizate ale lui Lynch se numara un scenariu de lungmetraj „Antelope Don't Run No More”, care se pare ca a fost finalizat in 2010, si un serial Netflix in 13 parti numit „Wisteria/Unrecorded Night”.

david-lynch-profimedia (2)

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: film

Partenerii Nostri