Sursa Foto: Facebook/ ICHB
Lifestyle

Patru medalii de aur si una de argint pentru elevii Romaniei la Olimpiada Asiatica de Fizica din Malaezia

Articol scris de UTV Data publicării:

Patru medalii de aur si una de argint pentru elevii Romaniei la Olimpiada Asiatica de Fizica din Malaezia

Romania a obtinut 4 medalii de aur, 1 medalie de argint si o mentiune de onoare la cea de-a XXIV-a editie a Olimpiadei Asiatice de Fizica, desfasurata in Malaezia. Echipa tarii noastre a fost formata in mare parte din elevi de la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti (ICHB), care a anuntat rezultatele intr-un comunicat de presa, transmite Agerpres.

Vedeta competitiei a fost Alexandru Momoiu, care a obtinut medalia de aur, fiind castigatorul absolut al prezentei editii, cu cel mai mare punctaj total din concurs. Pe langa acest rezultat extraordinar, Alexandru Momoiu a obtinut si cel mai mare punctaj la proba experimentala.

Celelalte 3 medalii de aur au fost obtinute de Ionut Gabriel Stan, Ion Alexandru Mirica, Rares Felix Tudose, toti elevi ai Liceului Teoretic International de Informatica Bucuresti.

Medalia de argint a fost castigata de Mendel Emanuel Mendelshon, iar mentiunea de onoare a fost acordata elevului Rares Theodor Marinescu, ambii de la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri