Trupa Angeles-sursa Facebook
Stiri

Monica, fosta membra a trupei „Angels”, s-a reprofilat profesional: „Am asteptat mult momentul asta!”

Articol scris de UTV Data publicării:

Mai tineti mine trupa "Angels"? <3 Monica Ene impreuna cu Raluca Blejusca cucereau inimile romanilor cu piese precum „Asa-s baietii”, „Zapaceste-ma” si „Toate fetitele, mainile sus”, au apus. Fosta membra a trupei „Angels” a renuntat la muzica, iar acum isi dedica timpul unei meserii noi.

Potrivit Click!, Monica Ene, care a cunoscut succesul ca membra a trupei „Angels”, a urmat o scoala de asistente medicale, iar acum a ajuns sa faca practica, ceea ce o bucura foarte tare.

"Am inceput practica in spital. Am facut si primele injectii la pacienti. Asteptam mult momentul asta pentru a vedea daca ma regasesc sau nu, sa stiu daca sunt facuta pentru asta sau nu. Dupa orele de practica pe care le-am avut pana acum pot spune ca ma regasesc in meseria asta, am rabdare si curajul necesar. Sunt mandra de mine si merg in continuare inainte pe acest drum”, a spus Monica Ene, potrivit sursei citate. 

De ce și-a dorit să se reprofileze

In luna octombrie, Monica a dezvaluit ca s-a inscris la o scoala de asistente medicale si spune ca si-ar dori sa profeseze in acest domeniu, intrucat crede ca i-ar aduce o stabilitate financiara.

Monica Ene este mama singura

Dupa destramarea „Angels”, Monica Ene s-a casatorit, la 21 de ani, cu unul dintre foștii membri ai trupei Kosovo si a devenit mamica. Mariajul a durat doar opt ani. O are în grija pe fiica ei de 14 ani, Maria, care ii este cea mai mare comoara.

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: trupa angels , monica ene

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri