beyonce (4)
Muzica "Cowboy Carter" a devenit primul album scris de o femeie de culoare care a ajuns pe primul loc in topul Billboard al albumelor country.//Sursa foto: Profimedia Images

Albumul "Cowboy Carter" al lui Beyoncé nu a primit nicio nominalizare la Country Music Awards

Articol scris de UTV Data publicării:

Albumul country al lui Beyoncé, "Cowboy Carter", nu a obtinut nicio nominalizare la cele mai prestigioase premii ale genului.

Nominalizatii si castigatorii CMA sunt votati in fiecare an de cei 7.300 de membri ai Country Music Association, dupa trei runde de vot.

Cantaretul Morgan Wallen conduce anul acesta cu sapte nominalizari, concurand pentru premiul cel mare, Artistul anului, impotriva lui Luke Combs, Jelly Roll, Chris Stapleton si Lainey Wilson. Patru dintre nominalizarile lui Wallen au fost pentru piesa "I Had Some Help", colaborarea sa cu Post Malone.

"Cowboy Carter" a devenit primul album scris de o femeie de culoare care a ajuns pe primul loc in topul Billboard al albumelor country. Single-ul "Texas Hold 'Em" a devenit, de asemenea, primul cantec al unei femei de culoare care s-a clasat pe primul loc in topul Billboard al cantecelor country, precum si in topul Hot 100 al tuturor genurilor.

Beyonce on social media

Dar, in ciuda acestui succes, "Cowboy Carter" a beneficiat de o promovare limitata pe posturile de radio country, care sunt mai importante in modelarea preferintelor industriei decat caile mainstream. In februarie, un post de radio de muzica country din SUA a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce a refuzat initial sa difuzeze cererea unui ascultator de a asculta Beyoncé, dar a adaugat piesele acesteia dupa o reactie masiva in mediul online.

Desi chiar Beyoncé a negat ca albumul "Cowboy Carter" este unul country – „Acesta este un album «Beyoncé»”, a scris ea pe retelele de socializare – albumul a fost considerat pe scara larga de experti si fani drept o recuperare si un omagiu adus unei mosteniri ignorate a americanilor de culoare in cadrul muzicii si culturii country.

Beyonce on social media

Cu toate acestea, unul dintre colaboratorii lui Beyoncé la "Cowboy Carter", cantaretul Shaboozey, este nominalizat pentru Cel mai bun artist nou si pentru Single-ul anului cu piesa "A Bar Song (Tipsy)", care a fost numarul 1 in topul country in ultimele 12 saptamani si, de asemenea, a ocupat primul loc in topul Hot 100 timp de opt saptamani. Shaboozey este primul artist de culoare care ocupa simultan primele locuri in topul country si in Billboard Hot 100.

Castigatorii CMA vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii transmise in direct de postul american ABC in 20 noiembrie.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: beyonce , album , premii

Partenerii Nostri