lady-gaga-album
Muzica Sursa foto: Instagram/Lady Gaga

Lady Gaga va lansa vineri primul single de pe noul album

Articol scris de UTV Data publicării:

Lady Gaga va lansa vineri primul single de pe cel de-al saptelea album de studio, primul dupa cinci ani. La inceputul acestei luni, ea a lansat „Harlequin”, un disc inspirat de filmul „Joker: Folie à deux”, conform News.ro.

Dupa cum noteaza Variety, casa ei de discuri Universal a creat un site web care anunta lansarea iminenta a piesei, intitulata „Disease”. Cateva ore mai tarziu, Gaga a schimbat ordinea melodiilor din lista sa de redare Spotify. Primele litere ale fiecarui cantec formeaza cuvintele „Gaga” si „Disease”.

„Albumul va fi lansat in februarie 2025. Acum este complet terminat”, a spus cantareata in septembrie, la Festivalul de Film de la Venetia, unde prezenta „Joker: Folie à Deux”, continuarea filmului „Joker” al lui Todd Phillips.

Albumul „Chromatica” a fost lansat in 2020, in timpul crizei Covid-19. A inclus single-urile „Stupid Love” si „Rain on Me”, un duet cu starul pop Ariana Grande. Ea a revenit recent cu un duet cu Bruno Mars, „Die With A Smile”, care a fost un mare succes.

Filmul „Joker: Folie à Deux” este un esec rasunator la box office. In ciuda unui buget de 200 de milioane de dolari, filmul a incasat doar 191 de milioane de dolari doua saptamani mai tarziu.

Citeste si „Joker: Folie à Deux", cu Joaquin Phoenix si Lady Gaga in rolurile principale, a ocupat primul loc in box office-ul nord-american"

Lady Gaga's Harley Quinn meets Joaquin Phoenix's Joker in first trailer for Joker: Folie a Deux

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: joker , lady gaga

Partenerii Nostri