lady-gaga-album
Muzica Sursa foto: Instagram/Lady Gaga

Lady Gaga va lansa vineri un album inspirat de filmul „Joker: Folie à deux”. Imagini exclusive din film!

Articol scris de UTV Data publicării:

Lady Gaga a anuntat pe contul de Instagram ca va lansa vineri un album care va insoti filmul „Joker: Folie à deux”, conform News.ro.

Numit „Harlequin”, albumul va fi inspirat de lumea filmului. Cantareata a lansat coperta, impreuna cu o lista a melodiilor.

Albumul va contine noi versiuni ale unor clasice de jazz precum „Get Happy”, „That's Entertainment” si „World on a String”. Filmul este si un musical in care Lady Gaga si Joaquin Phoenix interpreteaza aceste clasice de jazz.

Regizat, ca si primul film, de Todd Phillips („Very Bad Trip”), „Joker: Folie à deux” va fi lansat in 2 octombrie in Franta. Aceasta superproductie plasata in universul benzilor desenate DC vine dupa primul episod, lansat in 2019.

Internat in azilul Arkham, Arthur Fleck, alias Joker, este judecat pentru cele cinci crime comise in primul film. El decide sa se apere in timp ce formeaza o relatie cu psihiatrul Harley Quinn (Lady Gaga).

„Joker” a fost un mare succes de box-office, incasand 1 miliard de dolari si castigand doua premii Oscar. Todd Phillips a anuntat deja ca nu va exista o a treia parte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri