*EXCLUSIVE* The Weeknd and girlfriend Simi Khadra grab dinner in Beverly Hills!
Muzica Sursa foto:Profimedia Images

The Weeknd a lansat piesa „Dancing in the Flames”. Videoclipul este filmat cu noul iPhone 16 Pro

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantaretul The Weeknd a dezvaluit vineri noul sau single, „Dancing in the Flames”, insotit de un videoclip filmat in intregime cu noul iPhone 16 Pro, conform News.ro.

Videoclipul pentru „Dancing in the Flames” a fost regizat de Anton Tammi, care a semnat deja videoclipul pentru „Blinding Lights” al artistului. El este si autorul imaginii care ilustreaza albumul „After Hours”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cantaretul a interpretat „Dancing in the Flames” pentru prima data sambata, in cadrul unui concert in São Paulo, Brazilia. La eveniment, a prezentat si alte piese inedite in colaborare cu Anitta si Playboi Carti.

Dancing in the Flames” este primul single extras de pe noul sau album, „Hurry Up Tomorrow”. Acest album, al saselea din cariera sa, formeaza o trilogie cu cele anterioare, „After Hours” (2020) si „Dawn FM” (2022).

The Weeknd, care isi va incheia turneul After Hours in cateva saptamani, a inceput o cariera de actor in ultimele luni. El a creat serialul „The Idol”, criticat, si a jucat recent intr-un film cu Jenna Ortega.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri