Profimedia
Stiri

Shakira amendata cu 6,4 milioane de lire sterline

Articol scris de UTV Data publicării:

Shakira a sosit luni la un tribunal din Barcelona pentru a asista la prima zi a procesului in care este acuzata ca ar fi fraudat statul spaniol cu 12,5 milioane de lire sterline (14,5 milioane de euro) din veniturile obtinute intre 2012 și 2014. 

S-a anunțat rapid ca a ajuns la o intelegere, Shakira, pe numele complet Shakira Isabel Mebarak Ripoll, spunandu-i judecatorului care conducea ședinta ca a acceptat acordul incheiat cu procurorii. Intr-o declaratie, ea a insistat ca este nevinovata, dar a spus ca a luat aceasta decizie pentru „a-i scuti pe copiii ei sa isi vada mama lor sacrificandu-si bunastarea”.

„Ii admir enorm pe cei care au luptat pana la capat impotriva acestor nedreptati, dar pentru mine, astazi, a castiga înseamna sa imi recuperez timpul pentru copiii mei si pentru cariera mea”, a spus ea.

Judecatorul Jose Manuel del Amo i-a cerut Shakirei sa se prezinte la bara dupa ce avocatii implicați in acest caz au confirmat în fata instanței ca s-a ajuns la o intelegere. Manuel del Amo a confirmat apoi ca, in lumina intelegerii, ii dadea artistei o pedeapsa de trei ani de inchisoare. Dar, el a adaugat ca pedeapsa va fi inlocuita cu o amenda, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa mearga la inchisoare.

Popstarul a primit o amenda de sapte cifre in cadrul unui acord care ii permite sa evite inchisoarea si care pune capat unui lung proces de frauda la Barcelona Cantareata va fi amendata cu 6,4 milioane de lire sterline pentru cele sase infractiuni de frauda fiscala pe care le-a marturisit in cadrul acordului anuntat la tribunal, mai puțin de o treime din suma pe care o solicitau procurorii

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: shakira

Partenerii Nostri