Site Cover (39)
Vedete Artistul are o dieta echilibrata si evita consumul de zahar, preferand jeleurile acre si ciocolata neagra de buna calitate la desert.//Sursa foto: Profimedia Images

50 Cent, in Romania. Vezi lista integrala de cerinte a rapperului: de la Mac n Cheese si ceai verde la crispy strips si bere de ghimbir

Articol scris de UTV Data publicării:

50 Cent va concerta la Bucuresti, in doar cateva zile, iar pentru participarea sa, solistul are o serie de cerinte speciale pentru organizatori. Artistul si echipa sa vor fi primiti intr-o camera tip suite la standarde VIP ce trebuie amenajata cu doua canapele, doua fotolii din piele, covoare asortate, palmieri si plante de decor din belsug, mai multe oglinzi, iar lumina si temperatura trebuie sa fie neaparat reglabile, conform News.ro.

50 Cent's "The Final Lap Tour" At OVO Wembley Arena In London

Ce mananca 50 Cent inainte de concert

Mancarea trebuie pregatita cu 15 minute inainte de sosirea artistului si plasata in tavi incalzite. Meniul solicitat de 50 Cent include preparate americane clasice precum Mac n Cheese, crispy strips, aripioare de pui BBQ, cheeseburgeri si friptura de vita, insotite de sosuri picante, ketchup, maioneza si mustar american. Solistul prefera cheeseburgerii cu castraveti murati si friptura de vita bine facuta. Indicatiile sunt clare si pentru servire, preparatele vor fi prezentate pe farfurii de portelan, cu tacamuri de argint.

Artistul are o dieta echilibrata si evita consumul de zahar, preferand jeleurile acre si ciocolata neagra de buna calitate la desert. In plus, 50 Cent isi doreste sa aiba in camera de primire platouri cu fructe, in mod special banane, mandarine, lamai, afine si nuci caju crude.

Organizatorii au primit specificatii precise si pentru lista de bauturi dorite de artist. 50 Cent va avea la dispozitie apa plata Smart Water sau Fiji, bauturi energizante si carbogazoase fara zahar, bere de ghimbir si sucuri naturale de mere si portocale.

Inaintea concertelor, artistul urmeaza o rutina de ingrijire a vocii ce include un ceai verde cu menta, lamaie, ghimbir si musetel. Tot pentru voce, pe lista de necesitati a artistului se regasesc bomboane pentru tuse si miere organica.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: concert , 50 cent

Partenerii Nostri