Lugano Switzerland. 11th July 2014. The Irish singer songwriter SINEAD O'CONNOR performs live at Piazza Della Riforma during the "Estival Jazz Lugano 2014" © Rodolfo Sassano/Alamy Live News
Vedete Sursa foto: Profimedia Images/Sinnead O'Connor

A fost dezvaluita cauza mortii cantaretei Sinead O'Connor la un an distanta de la decesul ei

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata piesei „Nothing Compares 2 U” a murit in urma cu un an pe 26 iulie 2023 la varsta de 56 de ani. Artista a fost gasita inconstienta in locuinta sa din Londra, de catre echipa de medici care au incercat fara succes sa o resusciteze, in urma unui apel primit.

Potrivit certificatului de deces al artistei, care a fost inregistrat de fostul sau sot, John Reynolds, disparitia sa a fost cauzata de o boala pulmonara obstructiva cronica si astm la care s-a adaugat o infectie a tractului respirator.

Artista de origine irlandeza se lupta cu depresia dupa ce in urma cu un an si jumatate fiul ei, Shane in varsta de 17 ani, s-a sinucis.

Sinead O'Connor on her 'The Crazy Baldhead Tour', Helsinki, Finland - 17 May 2013

In iunie 2022, Sinead O'Connor si-a anulat toate concertele pentru a avea grija de „propria sanatate” după pierderea tragica a fiului ei.

Cantareata a vorbit public de-a lungul timpului despre lupta cu depresia si consumul de substante interzise, viata ei fiind una plina de controrverse.

Vocea inegalabila a artistei si sensibilitatea ei au marcat generatii intregi, Sinead O' Connor fiind condusa pe ultimul drum in orasul sau natal Bray, de mii de oameni care au cantat in cor piesa "Nothing compares to U".

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: concert , sinead o'connor

Partenerii Nostri