Vedete Foto: Facebook

A murit actrita Natasa Raab

Articol scris de UTV Data publicării:

Indragita “Coana Chiva”, a murit luni la varsta de 70 de ani. Familia artistei a confirmat decesul acesteia, conform Digi24.

Actrita suferea de boala Parkinson, motiv pentru care aceasta s-a retrat din viata publica in urma cu cativa ani. Natasa nu mai mergea, nu mai putea sa vorbeasca si nici sa manance singura.

“In 2011 a fost nominalizata la Premiile Gopo pentru rolul din filmul “Din dragoste cu cele mai bune intentii.” O actrita cu un farmec aparte, o prezenta incantatoare, un om jovial si expansiv, cu o energie debordanta. Ne vor lipsi buna dispozitie si voiosia pe care o imprima cand venea in vizita la UNITER, ca un taifun, intre doua filmari…” a scris pe Facebook Uniunea Teatrala din Romania (UNITER).

Natasa Raab s-a nascut pe 15 iulie 1953 in Huedin, Judetul Cluj. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti (1988), la clasa profesorului Mircea Albulescu.

Dupa absolvirea facultatii, a devenit actrita la Teatrul National “Marin Sorescu” din Craiova, iar de-al ungul anilor a colaborat cu Teatrul Odeon din Bucuresti si Teatrul National din Cluj. A prezentat Festivalul National “Maria Tanase”, Crizantema de Aur, Crizantema de Argint la Chisinau, evenimente culturale, emisiuni de radio si televiziune si a jucat in spoturi publicitare.

Ceremonia de inmormantare va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: natasa raab

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri