ABBA
Vedete Campania Trump nu a raspuns imediat la o solicitare de comentarii.//Sursa foto :Profimedia Images

ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale

Articol scris de UTV Data publicării:

Membrii grupului pop suedez ABBA i-au cerut candidatului republican la presedintia SUA, Donald Trump, sa nu le mai foloseasca muzica si videoclipurile la mitingurile sale electorale, a anuntat joi casa de discuri a formatiei, relateaza Reuters, conform News.ro.

Hiturile ABBA, inclusiv „The Winner Takes It All”, „Money, Money, Money” si „Dancing Queen”, au fost difuzate la un miting organizat de Trump si de coechipierul sau JD Vance pe 27 iulie in Minnesota, insotite de videoclipuri, a relatat cotidianul suedez Svenska Dagbladet, care a avut un reporter la eveniment.

ABBA

„Impreuna cu membrii ABBA, am descoperit ca au fost publicate videoclipuri in care muzica ABBA a fost folosita la evenimente Trump si, prin urmare, am solicitat ca o astfel de utilizare sa fie imediat eliminata”, a declarat Universal Music, casa de discuri a trupei. Aceasta a precizat ca nu a fost acordata nicio permisiune sau licenta campaniei Trump.

Membrii trupei nu doresc sa comenteze mai mult, a declarat un reprezentant pentru Reuters, adaugand ca cei patru sustin pe deplin declaratia Universal.

Campania Trump nu a raspuns imediat la o solicitare de comentarii.

Sweden win the Eurovision song contest

De-a lungul anilor, mai multi artisti sau reprezentantii acestora s-au opus ca muzica lor sa fie cantata la evenimentele Trump, inclusiv regretatul cantaret si chitarist american Tom Petty, cantareata si compozitoarea britanica Adele si trupa rock R.E.M.

In aprilie, casa de discuri a artistei si activistei irlandeze Sinead O'Connor, care a murit anul trecut, a cerut, de asemenea, campaniei Trump sa nu se mai foloseasca muzica ei.

Cantareata canadiana Celine Dion si casa ei de discuri au avut la inceputul acestei luni o plangere similara, afirmand ca utilizarea interpretarii celebrei sale piese din filmul Titanic este „neautorizata”.

ABBA, WEMBLEY, 1979

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: abba , trump

Partenerii Nostri