Semi-exclusif - Soirée du vernissage de l'artiste peintre Natacha Toutain en présence de Chad, fils de Steve McQueen au garage Royal automobile à Paris
Vedete Ca si tatal sau, Chad McQueen a fost pasionat de masini.//Sursa foto:Profimedia Images

Actorul Chad McQueen a murit la 63 de ani. Starul din filmele „Karate Kid” nu si-a mai revenit dupa cazatura din 2020

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul Chad McQueen, fiul legendarului Steve McQueen si cunoscut mai ales pentru ca a jucat in primele doua filme „Karate Kid” in anii 1980, a murit la 63 de ani, conform News.ro.

Chad McQueen a murit miercuri din cauza unei insuficiente organice de care suferea de la o cazatura in 2020 si din care nu si-a revenit niciodata, a declarat un prieten al sau pentru The Hollywood Reporter.

Calatoria sa remarcabila ca tata, precum si dragostea sa neclintita pentru mama noastra, este o marturie a unei vieti pline de iubire”, au spus copiii sai Chase si Madison.

Chad-McQueen (3)

„Ne-a transmis pasiunea lui si a bunicului nostru. Ca familie, trebuie sa trecem prin aceasta perioada dificila si va cerem sa ne respectati durerea in timp ce sarbatorim calatoria sa incredibila.”

Nascut in Los Angeles in 1960, Chad McQueen si-a inceput cariera cinematografica la sfarsitul anilor 1970, inainte de a obtine cel mai cunoscut rol al sau: Dutch, care il urmareste pe Daniel LaRusso in „Karate Kid” (1984) si continuarea sa „Karate Kid: Momentul adevarului” (1986).

Chad McQueen nu a aparut in Karate Kid 3 (1989) sau in seria Cobra Kai, care a avut succes pe Netflix in ultimii ani. Cu toate acestea, in acest program se mentioneaza ca personajul sau este in inchisoare.

Ca si tatal sau, Chad McQueen a fost pasionat de masini. A inceput sa concureze la varsta de 10 ani. In 2010, si-a fondat propria companie, McQueen Racing, care construieste masini si motociclete de curse.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: decese showbiz

Partenerii Nostri