captura de ecran
Vedete Sursa foto: Captura de ecran

Actorul Chris Hemsworth a cantat la Bucuresti alaturi de Ed Sheeran: „Te-ai descurcat foarte bine”

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul Chris Hemsworth, care si-a depasit limitele intr-un serial documentar National Geographic, a cantat sambata la tobe, pe scena Arenei Nationale, invitat de cantaretul britanic Ed Sheeran. „Te-ai descurcat foarte bine”, i-a spus Ed Sheeran in culise. Hemsworth a invatat sa cante la tobe in doar doua luni, dupa cum a dezvaluit cantaretul celor 70.000 de spectatori, conform News.ro.

„In decembrie, Chris m-a sunat si mi-a spus ca face un documentar despre sanatate cognitiva si beneficiile de a invata un instrument. A venit sa ma viziteze si o sa urce pe scena sa cante la tobe in fata a 70.000 de oameni”.

Surpriza a fost uriasa pentru cei care au fost prezenti la Arena Nationala: „Imagineaza-ti ca esti la un concert Ed Sheeran si te distrezi de minune, iar apoi afli ca Thor a cantat la tobe tot timpul???”, a scris cineva pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi au cantat impreuna „Thinking Out Loud”, melodie lansata in 2014.

„Sa alegi Bucurestiul pentru acest lucru a fost emblematic”, a fost un alt comentariu.

In videoclip, publicul poate vedea cum Ed Sheeran i-a inmanat lui Chris Hemsworth si un trofeu care l-a bucurat pe actor.

Provocarea de a invata sa cante la un instrument, menita sa stimuleze creierul, a fost filmata pentru cel de-al doilea sezon al serialului original Disney+ de la National Geographic, „Dincolo de limite cu Chris Hemsworth (Limitless with Chris Hemsworth)”, care va aparea in 2025.

Pe parcursul noului sezon al serialului, Chris exploreaza fizic si mental o serie de probleme universale cu care oamenii din intreaga lume se confrunta zilnic: durere, frica, tulburari cognitive si conexiuni sociale. Indrumat de experti de renume mondial, mentori si lideri spirituali, el va calatori pana la capatul lumii pentru a descoperi cele mai recente idei stiintifice si a descifra cateva dintre cele mai bine pastrate secrete ale lumii pentru a trai o viata mai buna. Primul sezon din serialul „Dincolo de limite” este deja disponibil pe Disney+.

Pentru cel de-al doilea sezon din „Dincolo de limite”, producatori executivi sunt Tom Watt-Smith si Jane Root, iar Arif Nurmohamed este co-producator executiv pentru Nutopia. Creatorii Darren Aronofsky si Ari Handel de la Protozoa Pictures revin la productia executiva, iar Chris Hemsworth, Ben Grayson si Brandon Hill sunt producatori executivi pentru Wild State. Pentru National Geographic, Bengt Anderson si Simon Raikes sunt producatori executivi, iar Tom McDonald este vicepresedinte executiv al Global Factual and Unscripted Content.

Interpretarea surpriza a lui Chris Hemsworth a avut loc pe Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul celui mai nou turneu al lui Ed Sheeran, +–=÷x tour.

Al doilea sezon al serialului original Disney+ de la National Geographic, „Dincolo de limite cu Chris Hemsworth” va avea premiera in 2025.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri