Vedete

Afla cine este omul cu care se consulta Lady Gaga inainte de fiecare proiect! Sa fie chiar iubitul acesteia?

Articol scris de UTV Data publicării:

Lady Gaga are consilier personal, ceea ce nu ne-ar mira, evident. Cred, insa, ca la cate zvonuri s-au auzit v-ar interesa sa stiti ca acesta este chiar Bradley Cooper. Oare o mai consilieaza si in alte privinte sau doar in ale actoriei si muzicii? Hmm, voi ce ziceti? Sa fie Bradley dragostea secreta si eterna a lui Gaga?

Intr-un nou interviu, artista l-a laudat pe Bradley Cooper pentru ca a sprijinit-o si a incurajat-o in timpul realizarii filmului “A Star Is Born.”

Friends will be friends sau poate ca cei doi sunt mai mult de atat. Indiferent de relatia dintre ei, se pare ca Bradley a fost consultantul artistei si in ceea ce priveste rolul Patriziei Reggiani din filmul “House Of Gucci”.

Artista spune ca este “mandra” ca s-a consultat cu el inainte de a-si asuma rolul din film: „Am incredere in Bradley de ani de zile si i-am apreciat intotdeauna sprijinul si sfaturile si gandurile referitoare la toate proiectele mele”, a spus ea.

In timpul interviului, Lady Gaga le-a acordat credite managerului si cercului sau de apropiati pentru ca au incurajat-o sa exploreze diferite roluri. Ea l-a laudat, de asemenea, si pe regizorul , Ridley Scott, si echipa sa de scriitori pentru crearea unui proiect special ca "House of Gucci."

"Cand am citit acest scenariu, m-am indragostit cu adevarat de aceasta poveste, in care oamenii nu stiau povestea reala a ceea ce s-a intamplat”, a spus ea. „Am fost cu adevarat mandra sa joc acest rol, deoarece cred ca a juca un rol care prezinta o femeie in modul de supravietuire este puternic”, a spus anterior Lady Gaga pentru E! Stiri. "De asemenea, nu pot spune destule despre distributia mea. Imi place distributia.", a incheiat Gaga.

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri