Alexandra-Stan (1)
Vedete Sursa foto:Instagram/Alexandra Stan

Alexandra Stan a scris un album intreg despre fostul iubit, milionarul belgian

Articol scris de UTV Data publicării:
Artista a ales sa-si puna inima pe tava intr-un TikTok in care vorbeste despre despartirea de fostul iubit, milionarul belgian Darcy Troch. Desi cei doi isi oficializasera  relatia pe retelele sociale inca din luna martie a acestui an, si vorbeau destul de des de planuri de casatorie, distanta a reusit sa le stea in calea fericirii, punand capat relatiei lor.
Site Cover (14)
 
Alexandra recunoaste ca a trait intens aceasta relatie, motiv pentru care a ales sa scrie un album despre sentimentele traite in aceasta perioada, album ce va fi lansat pe 27 septembrie.
 
Frumoasa artista spune ca aceasta perioada nu ii este tocmai usoara chiar daca despartirea a fost una amiabila.

 
Relatia cu milionarul belgian a venit in viata Alexandrei intr-un moment in care artista era impacata cu singuratatea, si povesteste ca impartasea multe lucruri in comun cu partenerul ei, printre care: tehnici de dezvoltare personala, cariera importanta si dorinta de a avea un partener care sa-o inteleaga. Dincolo de distanta care a fost un obstacol in relatia lor,  Alexandra crede ca milionarul belgian nu era inca pregatit emotional de un angajament serios.
@alexandrastantheartist E pt prima oara cand imi pun sufetul aici pe tava pe tiktok in fata voastra si vreau sa o mai fac. Simt sa va impartasesc si voua ce am trait in ultima relatie si cum am ajuns sa scriu un album despre asta! 🫠🫶🏻🥹 #EnergiaTa ♬ original sound - Ioana Alexandra Stan

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: alexandra stan

Partenerii Nostri