Ana Baniciu (5)
Vedete Foto: Instagram/Ana Baniciu

Ana Baniciu a gasit bona pentru bebelusul ei. "Costa... dar nu e romanca"

Articol scris de UTV Data publicării:

Vedeta va naste in luna iunie un baietel si este hotarata sa nasca natural. Superba graviduta straluceste de fericire la gandul ca in scurt timp va deveni mama. Ana nu sta deloc, ba mai mult este implicata in renovarea casei in care se vor muta curand, a lansat o piesa noua, si mai nou a batut palma si cu cea care va fi bona baietelui ei, o bona filipineza in varsta de 40 de ani, pe nume Mercy.

Ana Baniciu (6)

Ana si sotul ei Edy Kovacs par mai mult decat pregatiti sa il intampine pe noul membru al familiei in luna iunie.

„Mai am sapte saptamani si nasc. Mai e foarte putin. De pe 1 iunie pot sa ii dau oricand. Sunt curajoasa. 100% nasc natural. M-a felicitat si doctorul, a spus ca sunt curajoasa si nu ma las”, a spus Ana Baniciu in cadrul unei emisiuni tv.

Ana Baniciu a angajat o bona din Filipine si a recunoscut ca salariul acesteia nu este deloc unul mic. „Am si gasit-o, ieri am semnat si contractul. Costa… dar nu e romanca. E din Filipine. Are 40 de ani, o cheama Mercy si e foarte draguta”, a mai spus vedeta.

Ana Baniciu a tinut secret sarcina mai bine de 4 luni

Ana Baniciu este insarcinata cu primul ei copil. Cantareata in varsta de 30 de ani a dat marea veste pe contul ei de Instagram, unde a postat si doua poze cu burtica de gravida iar sotul ei a dezvaluit sexul bebelusului: "vom avea un baietel".

“Am reusit cumva sa tinem acest secret mai bine de 4 luni de zile si mi-am dorit din suflet sa fiu cea care va dau cea mai importanta veste de pana acum! Familia noastra se implineste. Suntem fericiti, recunoscatori si nerabdatori sa ne cunoastem iubirea cea mare… Ne aflam pe un taram nou, necunoscut, dar sunt sigura ca ne vom descurca asa cum am facut-o mereu! Multumesc, mama!<3”, a scris Ana Baniciu intr-o postare pe contul ei de Instagram.

Etichete: cuplu , ana baniciu

Partenerii Nostri