anca-turcasiu (3)
Vedete Sursa foto: Instagram/Anca Turcasiu

Anca Turcasiu a anuntat ce planuri de viitor are alaturi de noul sau iubit:“Am hotorat impreuna cu iubitul meu sa…”

Articol scris de UTV Data publicării:

Anca Turcasiu este foarte fericita in bratele noului iubit. Dupa un divort dificil, acum patru ani, de medicul Cristian Georgescu, Anca a reusit sa isi vindece ranile si sa iubeasca din nou.

Se pare ca cei doi indragostiti au plecat impreuna in Creta, Grecia, unde se bucura de soare si de timpul petrecut impreuna. Anca a dezvaluit intr-o postare pe Instagram ca are planuri mari alaturi de iubitul ei.

„’Under the sun’ e locul unde rad cu gura pana la urechi, dupa cum se vede… Am hotorat impreuna cu iubitul meu sa petrecem restul vietilor noastre cat mai mult posibil in locuri pe planeta asta unde sa fim pe un mal de mare, in plina vara. Asadar, vom calatori mult… iar daca vreti sa aflati pe unde si cand o vom face, fiti cu ochii pe mine! O sa va arat locuri de vis. Ianuarie si februarie vom fi in Philippines. Dar si pana atunci mai avem destinatii de vara. Deocamdata, Grecia, Creta, o minune in septembrie. Va imbratisez! Seara frumoasa”, a scris artista pe Instagram.

anca-turcasiu (1)

Ce spune Anca Turcasiu despre noul ei iubit

Anca Turcasiu a dezvaluit in 2020 ca a divortat de fostul ei partener, medicul Cristian Georgescu, dupa o casatorie care a durat 22 de ani.

Desi a tinut secreta noua relatie, cei doi au fost surprinsi de paparazzi iar la scurt timp actrita a decis sa isi asume relatia si sa vorbeasca despre tanarul de care s-a indragostit.

„Sentimentul de libertate este cel mai puternic in viata, asa consider… Am ajuns intr-un moment perfect al vietii in care pot spune ceea ce simt, pot spune “NU” atunci cand nu vreau ceva, pot alege sa fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc. E minunat. Atat timp cat suntem sanatosi si ne bucuram de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupam sa fim mai buni in tot ceea ce facem, si mai buni unii cu altii… e perfect.

Valul de stiri din presa din ultimele 24 de ore ma face foarte fericita. Chiar sunt uimita de cata atentie se da pentru viata mea privata. Asta inseamna tot un fel de iubire si de apreciere. Chiar va multumesc ca sunteti preocupati de sufletul meu care a fost atat de ranit niste ani, si care, da, azi este plin de fericire. Am langa mine un om drag, la fel de liber ca si mine, care face din viata mea una minunata. Grija, atentie, iubire, respect, siguranta, tot ceea ce isi poate dori o femeie de la un barbat. Va multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune! O seara frumoasa!”, a scris Anca in descrierea unui clip care inclunde imagini cu noul ei partener.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cuplu , vacanta , anca turcasiu

Partenerii Nostri