Site Cover (60)
Vedete Sursa foto: Andra/Facebook

Andra, indurerata de moartea socrului ei: „L-am iubit si respectat din toata inima”

Articol scris de UTV Data publicării:
Artista a anuntat printr-un mesaj emotionant pe retetele de socializare disparitia celui ce a fost nu numai un bunic minunat ci si un prieten drag, pe care artista l-a iubit din toata inima.
 
"Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun si plin de blandete." 
 
"A fost nu doar un tata si un bunic minunat, ci si un prieten drag, pe care l-am iubit si respectat din toata inima. Intotdeauna avea un cuvant cald si o mangaiere pentru fiecare dintre noi, iar prezenta lui aducea liniste si bucurie in viata noastra. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! 🙏🖤”, a fost mesajul artistei pe retelele de socializare.
andra1
 
Constantin Maruta a fost de profesie judecator, cariera sa influentand decizia lui Catalin Maruta de a studia Dreptul inainte de a-si incepe cariera in televiziune. Relatia tata-fiu a fost adesea omagiata de Catalin Maruta, in aceste momente moderatorul tv marturisind ca si-a pierdut o parte din suflet.

Desi cauza decesului nu este confirmata inca de familie, la inceputul lunii august Constantin Maruta ar fi fost internat in Bucuresti, la Matei  Bals cu diagnosticul de COVID, potrivit cancan.ro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri