2024 Toronto International Film Festival - "Without Blood" Premiere, Canada - 09 Sep 2024
Vedete Jolie si Hayek au dezvoltat o legatura stransa atunci cand au aparut in serialul"Eternals".//Sursa foto; Profimedia Images

Angelina Jolie si Salma Hayek au intors toate privirile la Festivalul Internatinoal de Film de la Toronto

Articol scris de UTV Data publicării:

Angelina Jolie si Salma Hayek au pasit pe covorul rosu la Festivalul International de Film de la Toronto (TIFF), duminica, pentru a prezenta "Without Blood", o parabola despre ciclul violentei, razbunare si memorie, potrivit Reuters, citat de News.ro.

Filmul, care este cel de-al cincilea al lui Jolie in calitate de regizoare, exploreaza ororile razboiului prin intermediul unei intalniri dintre o victima si un faptas la mult timp dupa incident.

Ca protagonista, Jolie a ales-o pe Hayek, o prietena apropiata. Demian Bichir, care, la fel ca Hayek, a jucat in telenovele mexicane inainte de a aparea in productii hollywoodiene, joaca rolul omologului ei in meditatia lui Jolie asupra impactului razboiului.

Salma Hayek waves while arriving at the Kering Foundation Third Annual Caring For Women Dinner at The Pool

Jolie si Hayek au dezvoltat o legatura stransa atunci cand au aparut in "Eternals" al studiourilor Marvel, o fantezie de actiune din 2021, iar prietenia lor a dainuit.

"Este un an incredibil pentru Angie", a spus Hayek despre Jolie, care a facut impresie la Festivalul de Film de la Venetia luna trecuta cu interpretarea legendarei cantarete de opera Maria Callas in "Maria" de Pablo Larrain.

"Without Blood" - adaptat pentru ecran de Jolie dupa romanul cu acelasi nume al autorului italian Alessandro Baricco - este plasat in urma unui conflict neidentificat.

2024 Toronto International Film Festival - "Without Blood" Premiere, Canada - 09 Sep 2024

Scris, regizat si produs de Jolie, si filmat la studiourile Cinecitta din Roma, cea mai mare parte a filmului are loc intr-o singura camera, punctata de scene de flashback.

Bichir, care a fost nominalizat la Oscarul pentru 'cel mai bun actor' pentru rolul sau din filmul „A Better Life” din 2011, a declarat ca "Without Blood" a fost unul dintre cele mai dificile roluri pe care le-a jucat vreodata. "Acum ca am vazut filmul in intregime, este o opera de arta frumoasa”, a spus el, "si sa pot fi martor la dezvoltarea Salmei ca artist si la modul in care a devenit din ce in ce mai buna in meseria ei in fiecare proiect."

2024 Toronto International Film Festival - "Without Blood" Premiere, Canada - 09 Sep 2024

Hayek, care si-a inceput cariera de actrita in urma cu peste 30 de ani, jucand in telenovela mexicana "Teresa", este poate cel mai bine cunoscuta pentru rolul pictoritei mexicane Frida Kahlo din filmul "Frida" din 2002. Mai recent, ea a aparut in "House of Gucci" (2021) si "Puss in Boots: The Last Wish" (2022).

O data de lansare generala pentru "Without Blood" nu a fost inca confirmata. Fremantle se va ocupa de distributie.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri