Vedete

ASAP Rocky a dezvaluit secretul relatiei perfecte pe care o are cu Rihanna

Articol scris de UTV Data publicării:

Intr-un interviu amplu acordat publicatiei Billboard, ASAP Rocky a vorbit despre relatia cu mama copiilor sai si despre influenta celor doi baieti in viata sa.

Rihanna, asa cum o descrie ASAP, este persoana perfecta pentru el, pentru ca il intelege si il sustine atunci cand programul lui este haotic.Cei doi profita de fiecare moment liber pe care il au impreuna ca sa savureze la maxim viata de familie.
*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  - The Barbadian singer Rihanna with her beau, the American Rapper Asap Rocky are seen out on the beach where they boarded 'The Great Big Mable' Sofa Inflatable for a thrill-seeking ride out to sea du
 
   "Nu cred ca exista o persoana mai buna pentru mine pentru ca atunci cand programul este haotic, ea este foarte ințelegatoare in privinta asta. Si cand programul este mai liber, atunci petrecem mult timp impreuna. Totul se bazeaza pe intelegere si compatibilitate ”  a declarat artistul pentru publicatia Billboard.
 
Rapperul din Harlem nu s-a sfiit sa povesteasca amuzat ca playlistul lui si al Rihannei contine multe piesa de la Cocomelon, piese care il urmaresc obsesiv.
 
In ciuda vietii luxoase pe care o traieste impreuna cu Rihanna, cei doi aleg sa le arate copiilor si parti din viata unui om obisnuit, mergand adesea cu acestia in Soho, un cartier din New York pe care ASAP il cunoaste foarte bine.Ba mai mult superbul cuplu ASAP Rocky -Rihanna a ales sa isi creasca singuri copiii fara ajutorul vreunei bone.
*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The Grammy-Winning Superstar Rihanna wears her sultry black maxi beach dress watching the sun go down and taking a dip in the sea with her beau Asap Rocky during their family holiday in Barbados.**PICTURES TAKE
 
Artistul a vorbit si despre cum baietii lui RZA si Riot Rose l-au ajutat sa vada lucrurile importante din viata, astfel incat sagetile trimise de Drake catre ASAP in diss track-uri au ajuns extrem de irelevenate pentru el, alegand sa le ignore.
 
Pe plan profesional, rapperul se lauda cu lansarea unui album nou, dupa o pauza de 6 ani, album intitulat "Don't be dumb".
Rihanna and asap rocky

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: rihanna , asap rocky , cuplu , familie

Partenerii Nostri