Site Cover (18)
Vedete Foto:Instagram/Dorian Popa si Bianca Iosif

Babs dezvaluie motivul despartirii de Dorian Popa: "Asta ne-a afectat relatia"

Articol scris de UTV Data publicării:

Claudia Iosif, cunoscuta in mediul online drept Babs, a facut noi declaratii privind despartirea de Dorian Popa. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din Romania timp de 11 ani iar vestea despartirii a fost un soc pentru urmaritorii lor.

Babs a vorbit despre motivele care au dus la ruptura dintre ei, tanara a tinut sa precizeze ca nu a existat indifelitate in relatia lor. Ambii au fost fideli pe tot parcursul relatiei, dar cu toate acestea, au decis ca este timpul sa se desparta.

popa3

„Nu a vrut nimeni sa se ajunga aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipa, inainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat impreuna. Sunt sigura ca el nu ma uita pe mine, cum nici eu nu o sa-l uit pe el. Pur si simplu, in ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niste probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie. Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am inceput sa ne ciondanim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a inselat pe nimeni, nu a fost vorba de asa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, si asta ne-a afectat ca relatie. S-a facut click, intr-o zi, si asta a fost”, a spus Babs pentru Cancan.

Dorian Popa si Claudia Iosif au decis sa nu se mai vada o perioada, pentru ca fiecare sa mearga mai departe si sa isi poata reface viata alaturi de altcineva.

„A trecut foarte mult timp de cand ne-am despartit. Incercam sa ne refacem amandoi viata. De aceea am stabilit sa nu ne mai vedem o perioada. Dar ambii il avem si-l impartim pe Chelutu. Oamenii se mai si despart, asta e”, a completat Claudia.

Etichete: dorian popa , cuplu , despartire

Partenerii Nostri