bebe-rexha (3)
Vedete Foto:„Și cand am vorbit, am fost redusa la tacere și pedepsita de aceasta industrie." Sursa: Profimedia Images/Bebe Rexha.

Bebe Rexha ameninta ca va face dezvaluiri care vor prabusi o parte din industria muzicala

Articol scris de UTV Data publicării:
Artista a dezvaluit printr-o serie de postari pe Twitter ca este gata sa vorbeasca despre secretele industriei muzicale, despre partea nevazuta a industriei care nu este deloc placuta.
 
„Aș putea sa pun la pamant o mare parte din aceasta industrie. Sunt frustrata. Am fost sabotata,” a scris Bebe. „Am tacut prea mult timp”.
 
„Și cand am vorbit, am fost redusa la tacere și pedepsita de aceasta industrie. Lucrurile trebuie sa se schimbe sau voi spune toate adevarurile mele. Bune, rele si urate.”

Un fan i-a comentat la aceasta postare facand referire la faptul ca Bebe Rexha a fost scoasa de la creditele piesei Hey, Mama, colaborare cu David Guetta, desi lucrase la productia piesei, moment in care artista i-a raspuns ca asta e joaca de copii, ea are adevaruri mult mai urate si mai dureroase de spus.

In trecut artista in varsta de 34 de ani a vorbit despre nedreptatile industriei, povestind ca pe piesa Rihannei cu Eminem, The Monster, piesa scrisa de Bebe Rexha, notele inalte din piesa care par a fi cantate de Rihanna sunt in realitate inregistrate tot de Bebe Rexha.

Etichete: bebe rexha

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri