Vedete

Bella Hadid povesteste despre batalia sa cu boala Lyme

Articol scris de UTV Data publicării:

Bella Hadid povesteste despre batalia sa cu boala Lyme: „Oricat de dureroasa a fost aceasta experienta, rezultatul a fost cea mai iluminatoare experienta din viata mea”.

Supermodelul – care este in prezent in curs de tratament pentru boala Lyme – a share-uit cu fanii ei o actualizare despre starea ei, mentionand ca sinele ei mai tanar „ar fi atat de mandru ca m-a crescut pentru ca nu am renuntat la mine”.

Sora lui Gigi Hadid, in varsta. de 26 de ani si-a exprimat, de asemenea, recunostinta celor mai apropiați, inclusiv mamei Yolanda Hadid, pentru sprijinul lor constant.

„Ii multumesc mamei mele pentru ca mi-a pastrat toate dosarele medicale, ca a ramas langă mine, nu m-a parasit niciodata, ma protejeaza, si ma sustine”, a spus ea intr-o postare pe Instagram, cu fotografii de la vizite la medic și fișe medicale. „Traind in aceasta stare, inrautatindu-ma odata cu timpul si munca in timp ce incercam sa ma fac pe mine, familia mea si oamenii care ma sustin, mandri, au avut un efect asupra mea in moduri pe care nu le pot explica cu adevarat”.

 

Dupa cum a remarcat Bella, s-a confruntat cu o serie de emotii in timpul acestei experiente. "Un lucru pe care vreau sa va spun tuturor este ca 1: sunt bine si nu trebuie sa va faceti griji si 2: nu as schimba nimic pe lume.”

Modelul a continuat spunand ca, avand sansa de a „trece prin toate acestea din nou, de a ajunge aici, exact in acest moment”, ea „ar face totul din nou”.

„Universul functioneaza in cele mai dureroase si frumoase moduri" a adaugat ea.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: bella hadid

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri