Site Cover (50)
Vedete „Au finalizat actele de divort acum o luna, dar asteapta momentul potrivit pentru a le depune.//Sursa foto: Profimedia Images

Ben Affleck si Jennifer Lopez au completat actele de divort: „Au finalizat actele acum o luna, dar asteapta momentul potrivit pentru a le depune”

Articol scris de UTV Data publicării:

Ben Affleck si Jennifer Lopez, cunoscuti adesea ca „Bennifer” in mass-media, au avut o relatie marcata de suisuri si coborasuri. Cei doi s-au cunoscut la inceputul anilor 2000 si s-au logodit pentru prima data in 2002, dar s-au despartit in 2004. Dupa aproape doua decenii, s-au regasit si s-au casatorit in iulie 2022.

Relatia lor a fost, insa, una plina de provocari. Conform surselor apropiate cuplului, ultimele luni au fost deosebit de tensionate, culminand cu decizia de a divorta. Tentativele recente de reconciliere nu au reusit sa repare fisurile aparute in relatia lor. Mai mult, se pare ca cei doi au semnat actele de divort, dar inca nu le-au depus la tribunal.

Citeste si "Jennifer Lopez la 54 de ani a pozat in lenjerie intima nude. Artista si-a etalat silueta perfecta"

Celebrity Selfies

Au finalizat actele de divort acum o luna, dar asteapta momentul potrivit pentru a le depune. Atunci, vor face o declaratie comuna in care vor spune cat de mult se iubesc si cum au luptat sa faca lucrurile sa functioneze, dar nu au reusit. Sincer, la final nu au putut ajunge la un compromis. Ceea ce aveau inainte este trecut si amandoi au acceptat acest lucru”, a afirmat o sursa apropiata celor doi pentru DailyMail.

Vestea vine dupa ce Ben Affleck a cumparat o vila de 20,5 milioane de dolari in Pacific Palisades saptamana trecuta. Achizitia actorului a venit la cateva zile dupa ce cuplul si-a vandut conacul din Beverly Hills in valoare de 68 de milioane de dolari.

Vestea despartirii lor a socat fanii iar multi dintre acestia inca spera ca „Bennifer” va rezista in fata dificultatilor. Cu toate acestea, cei doi par hotarati sa mearga pe drumuri separate si sa incheie acest capitol din viata lor.

Citeste si "Lennifer Lopez a anulat turneul "This Is Me...Now" din cauza problemelor personale"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri