*EXCLUSIVE* Keeping Up With The Censoris! Bianca Censori is seen on rare outing with her sisters and mother shopping at Maxfield and Vivienne Westwood on Melrose Ave **WEB MUST CALL FOR PRICING**
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Bianca Censori a fost surprinsa pe strazile din Los Angeles alaturi de mama ei si de cele doua surori

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca Bianca Censori a renuntat la tinutele indecente cand a iesit la cumparaturi alaturi de mama ei si de cele doua surori.

Arhitecta Yeezy a iesit la o sesiune de cumparaturi pe Melrose Ave alaturi de mama ei, Alexandra, si cele doua surori, Angelina si Alyssia. Sotia lui Kanye West a ales sa poarte un top nude, colanti si sandale cu toc, o tinuta chiar cuminte avand in vedere cum a fost surprinsa in ultima vreme de paparazzi.

*EXCLUSIVE* Keeping Up With The Censoris! Bianca Censori is seen on rare outing with her sisters and mother shopping at Maxfield and Vivienne Westwood on Melrose Ave **WEB MUST CALL FOR PRICING**

Saptamana trecuta, cele patru au fost impreuna in Salt Lake City la o petrecere. De asemenea, Censori a luat cina la Nobu, in Malibu, cu mama ei si cu trei dintre copiii lui Kanye: Saint, Chicago si Psalm.

Keeping Up With the Censoris!

Bianca Censori si surorile ei au fost numite noile Kardashian, mai multe surse au dezvaluit pentru The Sun ca sunt in discutii pentru o emisiune TV.

"Bianca Censori si cele doua surori ale sale, Angelina si Alyssia, incep sa se contureze drept 'Noile Kardashian' cu tinute provocatoare si aparitii inedite”, a declarat specialistul in P.R. Nick Ede, exclusiv pentru The U.S. Sun.

"Ele apar in titluri exact asa cum a facut-o cea mai faimoasa familie din lume de ani de zile”, a continuat acesta.

Citeste si "Bianca Censori este acuzata ca o copiaza pe Kim Kardashian. Aparitia vedetei alaturi de Kanye West la petrecerea unei vedete a ridicat semne de intrebare"

Bianca Censori nu tine cont de regula impusa de Kim Kardashian

Kim Kardashian i-ar fi cerut lui Kanye West sa o 'tina sub control' pe Bianca in preajma copiilor ei.

Kim l-a instruit pe Kanye sa nu o lase niciodata pe Bianca sa se imbrace asa in preajma copiilor”, a declarat o sursa apropiata cuplului pentru Daily Mail.

Kanye a facut acelasi lucru pe care il face cu Bianca si cu Kim Kardashian, pe tot parcursul casatoriei lor”, a mai adaugat sursa.

Citeste si "Bianca Censori a intors toate privirile la Paris Fashion Week. Sotia lui Kanye West nu a renuntat la tinutele indecente"

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* Bianca Censori Is Seen Out For Dinner Without Kanye West In Paris The Night After They Had An Argument In The Street

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: bianca censori , familie

Partenerii Nostri