*EXCLUSIVE* Bianca Censori and Kanye West enjoy a fancy meal at Chateau Marmont
Vedete Sursa foto:Profimedia Images

Bianca Censori in bikini la cina cu sotul ei, Kanye West

Articol scris de UTV Data publicării:

O alta zi, o alta aparitie surprinzatoarea a cuplului West. Dupa ce saptamana trecuta Bianca a fost criticata pentru aparitia sa aproape topless pe strazile din LA, partenera controversatului rapper a hotarat sa-si acopere bustul generos cu o bluza mulata, in schimb si-a lasat posteriorul la vedere.

Citeste si "Bianca Censori a intors toate privirile la Paris Fashion Week. Sotia lui Kanye West nu a renuntat la tinutele indecente"

*EXCLUSIVE* Kanye West and Bianca Censori go to lunch at Chateau Marmont

Oricat am incerca sa intelegem manifestul ei vestimentar, nu intelegem cum reuseste sa schimbe regulile pe care restaurentele de lux le au de obicei vizavi de tinuta. Cum ar fi daca celebrul cuplu West s-ar lovi de rigiditatea locatiilor de lux, de care noi persoanele obisnuite ne lovim daca o luam pe aratura. Ar schimba oare ceva Bianca la tinutele ei sau ar cina acasa?

Revenind la probleme mai serioase, atat Kanye cat si Bianca sunt dati in judecata de fosti angajati pentru comportament nepotrivit la locul de munca. Printre motivele invocate de cei care ii dau in judecata este mentionata si hartuirea sexuala, Bianca fiind acuzata ca le trimitea fostilor angajati video-uri cu continut pornografic.

Tinutele Biancai Censori au fost analizate de Mark Borkowki

Mark Borkowki, unul dintre cei mai respectati oameni de PR din Marea Britanie, si-a spus parerea avizata pentru Daily Mail. El crede ca rapperul o foloseste pe Bianca pentru a copia strategia de publicitate a fostei sotii, Kim Kardashian.

“Kanye intelege foarte bine cum functioneaza controversa si incearca sa ‘rupa’ internetul. Cred ca multi oameni incep sa se simta inconfortabil, in ciuda a tot ceea ce spune el, despre faptul ca poate face ce vrea cu partenera lui. Este o linie foarte fina intre cei care cred ca ea este controlata de el si cei care spun ca Bianca este complice si este dedicata acestui ‘circ’. Chiar este un spectacol ciudat in care toata lumea este implicata, iar unii chiar se bucura de aceste poze explicite. Daca in viitor va aparea o ruptura intre ei, cred ca ne vom uita inapoi la aceste iamgini cu alti ochi si ne vom da seama ca a ea a fost exploatata”, a spus Mark Borkowki.

Citeste si "Bianca Censori a lasat totul la vedere. Sotia lui Kanye West a iesit pe strazile din Los Angeles fara lenjerie intima"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri