*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori Holds Step Daughter, North West, close while they enjoy family movie day with Kanye West seeing R rated film "Deadpool & Wolverine"
Vedete Sursa foto:Profimedia Images

Bianca Censori nu tine cont de regula impusa de Kim Kardashian. Arhitecta a iesit la film alaturi de Kanye si North West, ignorand restrictiile vestimentare

Articol scris de UTV Data publicării:

Bianca Censori, actuala partenera de viata a lui Kanye West, a starnit controverse in mediul online, dupa ce a fost surprinsa de paparazzi in timp ce mergea la filmul "Deadpool & Wolverine"  alaturi de Kanye si fiica cea mare a acestuia, North West.

Aceasta aparitie publica a avut loc intr-un moment in care multi se asteptau ca Bianca sa se conformeze regulilor stricte de stil impuse de Kim Kardashian, fosta sotie a lui Kanye.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori Holds Step Daughter, North West, close while they enjoy family movie day with Kanye West seeing R rated film "Deadpool & Wolverine"

Kim Kardashian i-ar fi cerut lui Kanye West sa o 'tina sub control' pe Bianca in preajma copiilor.

„Kim l-a instruit pe Kanye sa nu o lase niciodata pe Bianca sa se imbrace asa in preajma copiilor”, a declarat o sursa apropiata cuplului pentru Daily Mail.

Bianca Censori a purtat o pereche de pantaloni scurti nude si un tricou cu maneca lunga. Ea a accesorizat tinuta cu o palarie bej si pantofi cu toc negru cu sireturi.

Tinutele Biancai Censori au fost analizate de Mark Borkowki

Mark Borkowki, unul dintre cei mai respectati oameni de PR din Marea Britanie, si-a spus parerea avizata pentru Daily Mail. El crede ca rapperul o foloseste pe Bianca pentru a copia strategia de publicitate a fostei sotii, Kim Kardashian.

“Kanye intelege foarte bine cum functioneaza controversa si incearca sa ‘rupa’ internetul. Cred ca multi oameni incep sa se simta inconfortabil, in ciuda a tot ceea ce spune el, despre faptul ca poate face ce vrea cu partenera lui. Este o linie foarte fina intre cei care cred ca ea este controlata de el si cei care spun ca Bianca este complice si este dedicata acestui ‘circ’. Chiar este un spectacol ciudat in care toata lumea este implicata, iar unii chiar se bucura de aceste poze explicite. Daca in viitor va aparea o ruptura intre ei, cred ca ne vom uita inapoi la aceste iamgini cu alti ochi si ne vom da seama ca a ea a fost exploatata”, a spus Mark Borkowki.

Citeste si "Bianca Censori a lasat totul la vedere. Sotia lui Kanye West a iesit pe strazile din Los Angeles fara lenjerie intima"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri