Billy Ray Cyrus (9)
Vedete Foto:Profimedia Images/Cei doi au inceput ca prieteni, iar dupa 14 ani, s-au casatorit.

Billy Ray Cyrus vorbeste urat despre fiica sa, Miley, intr-o inregistrare facuta pe ascuns de fosta sotie

Articol scris de UTV Data publicării:

Scandalul monstru in care este implicat Billy Ray Cyrus si Firerose, partenera sa cu care se afla in proces de divort, ia amploare. Daca pana acum au existat doar acuzatii din partea cantaretului country la adresa mult mai tinerei sale sotii, care aparent ii cheltuia averea pe lucruri inutile, Firerose a iesit in presa cu inregistrari audio in care sunt surprinse discutiile celor doi parteneri.

In aceste inregistrari Billy Ray este nervos si isi jigneste fosta sotie in mod repetat, conform Daily Mail.

In timpul discutiilor aprinse, cantaretul face referire si la fiica sa, Miley, despre care spune: "Toata lumea stie ca diavolita asta este o desfranata"

Si usor usor incepem sa intelegem de ce Miley Cyrus nu mai tine legatura cu tatal ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Billy Ray si cantareata australiana Firerose s-au casatorit in octombrie anul trecut, dar au anuntat ca s-au despartit in mai anul acesta, invocand diferente ireconciliabile.

Cantaretul country a mai fost casatorit anterior cu Tish Cyrus din 1993 pana in 2023 si cu Cindy Smith din 1986 pana in 1991.

Billy Ray Cyrus a solicitat anularea casatoriei pe baza fraudei

Intr-un episod din emisiunea „The Kelly Clarkson Show” de anul trecut, cuplul a povestit despre intalnirea lor iesita din comun pe o strada din Los Angeles. Firerose iesea de la o auditie, iar Billy Ray se plimba cu cainele sau. Cei doi au inceput ca prieteni, iar dupa 14 ani, s-au casatorit.

In ciuda aparentelor, mariajul celor doi a luat sfarsit foarte repede. Billy Ray sustine ca a fost indus in eroare de Firerose in legatura cu intentiile ei, motiv pentru care a solicitat anularea casatoriei pe baza fraudei. Cantaretul a dorit ca Firerose sa paraseasca imediat domiciliul conjugal pana pe 24 mai, oferindu-i sprijin financiar pentru a se reloca.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri