Deadpool & Wolverine World Premiere
Vedete Cuplul Lively-Reynolds a devenit unul dintre cele mai iubite din showbiz datorita sinceritatii si devotamentului lor fata de familie si cariera.//Sursa foto:Profimedia Images

Blake Lively si Gigi Hadid au intors toate privirile la premiera filmului “Deadpool & Wolverine”. Ryan Reynolds nu s-a putut abtine si a facut o noua dezvaluire privind cel de-al patrulea copil

Articol scris de UTV Data publicării:

Premiera filmului "Deadpool& Wolverine" a fost un succes rasunator, atragand nu doar fani ai seriei, ci si numeroase celebritati. Blake Lively si Gigi Hadid au stralucit pe covorul rosu la premiera filmului, purtand tinute inspirate de personajele principale ale acestuia.

Blake Lively und Gigi Hadid bei der Weltpremiere des Kinofilms Deadpool & Wolverine im David H. Koch Theater. New York,

Blake Lively, in varsta de 36 de ani, a purtat o salopeta rosie stralucitoare, inspirata de personajul Deadpool. Ea si-a completat tinuta cu pantofi asortati, cercei argintii si o geanta neagra. Tinuta ei a fost o adevarata atractie pe covorul rosu, reflectand energia si stilul personajului din film.

Marvel Studios' 'Deadpool & Wolverine' World Premiere, New York, USA - 22 Jul 2024

Gigi Hadid, in varsta de 29 de ani, a optat pentru o rochie galbena vibranta, inspirata de personajul Wolverine, interpretat de Hugh Jackman. Tinuta ei a fost decorata cu accente negre, amintind de ghearele personajului.

Deadpool & Wolverine World Premiere

Ryan Reynolds a dezvaluit numele celui de-al patrulea copil

Cuplul Lively-Reynolds a devenit unul dintre cele mai iubite din showbiz datorita sinceritatii si devotamentului lor fata de familie si cariera. Cei doi au impartasit adesea momente amuzante si emotionante din viata lor de zi cu zi, construind astfel o legatura speciala cu fanii lor.

Ryan Reynolds, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit numele celui de-al patrulea copil la premiera filmului Deadpool& Wolverine, care a avut loc in New York City luni seara. In discursul lui, actorul le-a multumit in mod special sotiei si celor patru copii ai lor.

„Vreau sa incep prin a-i multumi sotiei mele Blake, care este aici. Vreau sa le multumesc copiilor mei James, Inez, Betty,Olin, care sunt aici”, a spus Ryan, conform Variety.

Blake Lively si Ryan Reynolds, casatoriti din 2012, sunt parintii a patru copii: James, Inez, Betty si acum micutul Olin.

Blake Lively dezvaluie secretul succesului intr-o relatie

Invitata recent in cadrul emisiunii Furger Ado, actrita a vorbit deschis despre succesul relatiei cu Ryan Reynolds. Blake Lively a dezvaluit ca ea si partenerul ei au decis inca de la inceputul relatiei sa prioritizeze viata personala in detrimentul muncii.

„Cand am format un cuplu cu Ryan, am facut o regula sa nu lucram in acelasi timp. Astfel incat sa putem prioritiza intotdeauna viata noastra personala”, a spus Blake Lively.

„Asta presupune sa muncim foarte mult atunci cand suntem liberi. La fel ca si planificarea financiara si sustinerea acesteia – este nevoie de echilibru. Mai ales ca serialul Gossip Girl a reprezentat sase ani din viata mea, iar uneori filmam trei episoade deodata”, a mai adaugat ea.

Ryan Reynolds Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri