Site Cover (60)
Vedete "Wolfs" nu a fost bine primit de critici//Sursa foto: Profimedia Images

Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, stralucesc la premiera filmului „Wolfs” in Hollywood, alaturi de George Clooney. Vezi ce tinute au purtat cei doi indragostiti

Articol scris de UTV Data publicării:

Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, s-au alaturat lui George Clooney la premiera filmului “Wolfs”, care a avut loc miercuri la Hollywood. Cei doi au purtat tinute asortate.

Actorul din “Fight Club”, in varsta de 60 de ani, a purtat un costum elegant, crem, si o camasa alba descheiata la primii doi nasturi. Acesta a completat tinuta cu o pereche de loafers, tot crem.

Los Angeles Premiere of Apple Original Film's  "Wolfs”

Ines de Ramon a ales sa se asorteze cu iubitul ei, ea a optat pentru o rochie mulata, crem, care ii pune silueta in evidenta. Ea si-a completat look-ul cu o geanta maro, cateva bijuterii pretioase si o pereche de pantofi cu toc inalt.

Desi Ines a evitat sa apara pe covorul rosu, ea a fost vazuta interactionand cu ceilalti invitati la eveniment.

"Wolfs" nu a fost bine primit de critici

Pitt si Clooney joaca impreuna in acest thriller comic, produs de Apple TV+, care va fi lansat pe platforma de streaming la sfaristul acestei luni, pe 27 septembrie. Ei au aparut acum doua zile, 18 septembrie, intr-un sketch in cadrul emisiunii “Jimmy Kimmel Live!”, promovand noul film.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Desi cei doi colosi ai cinematografiei au o istorie de colaborari, avand in vedere rolurile lor din franciza “Ocean’s Eleven”, “Wolfs” nu a fost asa bine primit de critici, fiind descris drept o comedie “confuza” si “insuportabila”. Unii critici, precum Siddhant Adlakha de la IGN, au comparat filmul cu o “productie de student bogat, inspirata din filmele timpurii ale lui Guy Ritchie”.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri