395422437_784695716678783_4414205470869731808_n
Vedete

Caddy de la B.U.G. Mafia a suferit un infarct. Artistul este internat in spital

Articol scris de UTV Data publicării:

Dragos Neagu, in varsta de 47 de ani, cunoscut de public drept Caddy, Daddy Caddy sau Caddillac, a suferit un infarct si este internat in spital, a transmis trupa B.U.G. Mafia intr-o postare pe Facebook.

“Caddillac a fost internat in spital ieri. Dupa cateva zile in care a avut o stare generala mai proasta, aseara doctorii i-au spus ca, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va ramane in spital pentru o serie de investigatii suplimentare.

La solicitarea medicilor, in perioada imediat urmatoare va trebui sa evite efortul prelungit, inclusiv aparitiile pe scena.

Ii anuntam astfel pe fanii B.U.G. Mafia ce vor fi prezenti la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj ca, avand in vedere situatia lui Caddillac, sambata vom fi in fata voastra in formula restransa, Uzzi si Tata Vlad.

Va multumim tuturor anticipat pentru gandurile bune, sprijin si intelegere!” 

B.U.G. Mafia este una dintre cele mai iubite trupe de hip-hop din Romania. A fost fondata in anul 1993 iar actualii componenti sunt Tata Vlad, Caddy si Uzzi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: b.u.g. mafia , caddy , caddillac

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri