LIVIA-SPIKE-CATALIN-BORDEA (7)
Vedete Am fost in Dubai. Si m-am intors cu bijuterii cu diamante. Se pare ca imi plac, mai nou./Foto sursa:Profimedia Images

Catalin Bordea are o noua iubita. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi in timp ce se sarutau

Articol scris de UTV Data publicării:

Catalin Bordea, proaspat intors din Dubai, a fost surprins intr-o ipostaza romantica alaturi de noua sa iubita, Elena Ardeleanu. Comediantul a intampinat-o la aeroport pe frumoasa satena si a sarutat-o cu foc in plina strada, conform cancan.ro(poze aici).

Cei doi s-au cunoscut in Dubai, dar, din pacate, sejurul lui Bordea s-a terminat mai rapid. Cu toate acestea, vedeta nu a lasat lucrurile neterminate si a ajutat-o pe tanara domnisoara cu trollerul de la aeroport pana la o vila de lux din capitala.

Cei doi si-au schimbat priviri dulci, urmate de imbratisari si saruturi pasionale suprinse de paparazzi de la cancan. Inainte de a se desparti, Elena i-a soptit: “Te caut eu!”.

Ce spune Catalin Bordea despre noua poza a Liviei Eftimie alaturi de Spike?

Catalin Bordea, proaspat intors dintr-o vacanta de sapte zile in Dubai, prima dupa trei ani, a explicat ca principalul motiv pentru care nu mai este la curent cu actiunile fostei sale sotii si a cavalerului sau de onoare este lipsa de timp.

„Nu ma uit… Am mult de lucru si nu am loc de astia doi in ganduri. M-am intors din vacanta si am intrat direct in treaba a doua zi. Cate doua filmari pe zi, repetitii, contracte noi, multa apa si mai nou diamante. (…) Am fost in Dubai. Si m-am intors cu bijuterii cu diamante. Se pare ca imi plac, mai nou. (…) Am mancat salata de roșii, am citit, m-am copt la soare si am inveselit camile. Am mers in Dubai pentru ca am vrut sa ma plimb cu motorul prin deșert… Si pentru ca e foarte cald si imi place tare”, a declarat Catalin Bordea pentru cancan.ro.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cuplu , catalin bordea

Partenerii Nostri