Site Cover (32)
Vedete Foto:Getty Images/Leonardo DiCaprio si Keanu Reeves

Celebritati bogate care traiesc o viata modesta

Articol scris de UTV Data publicării:

Leonardo DiCaprio are o avere neta de peste 200 de milioane de dolari, dar nu traieste ca si cum ar fi bogat. El prefera sa puna deoparte cea mai mare parte a veniturilor sale în economii. Este dedicat sustinerii cauzelor de mediu. Singura mașina pe care o detine si o conduce este un Toyota Prius. Cea mai extravaganta cheltuiala a sa a fost de doua milioane si jumatate de dolari pentru a cumpara o insula situata langa Belize. Este foarte implicat in strangerea de fonduri pentru conservare a faunei salbatice.  

"Once Upon A Time In Hollywood" Photocall - The 72nd Annual Cannes Film Festival

 In ciuda averii  sale impresionante, Keanu Reeves este cunoscut pentru stilul sau de viața modest. Adesea foloseste transportul public, locuieste intr-o casa modesta si este generos  donand frecvent catre organizatii de caritate.

Keanu Reeves Photocall - 41st Deauville American Film Festival

Omul de afaceri Warren Buffet valoreaza mai mult de 70 de miliarde de dolari si a caștigat pozitia de “al doilea cel mai bogat om din Statele Unite”. Chiar daca Warren a adunat miliarde de dolari, el duce o viata calculata. Locuieste in aceeasi casa pe care a cumpărat-o cu 31,500 de dolari in anii 1950. Ii place sa duca o viata simpla. In activitatea sa filantropica doneaza nu mai putin de 99% din veniturile sale. 

American Billionaire Warren Buffett On A Two-Day Tour Of Israel

Sarah Jessica Parker este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai umile si modeste actrite de la Hollywood. Cu o avere neta de aproape 100 de milioane de dolari, ar putea trai un stil de viata opulent, dar alege sa nu faca acest lucru. Stilul ei de viata calculat  ar putea avea legatura cu anii copilariei, actrita facand parte dintr-o familie numeroasa care depindea de ajutorul social pentru hrana, adapost si îmbracaminte.

Sarah Jessica Parker este casatorita cu actorul Matthew Broderick si impreuna au trei copii. Faimosul cuplu este foarte atent cu finantele lor, atat de atent, incat opteaza pentru haine second hand, chiar si pentru copiii lor.Sau e poate doar o modalitate civilizata de a spune "NU" risipei.

Sarah Jessica Parker Greets Fans At Highpoint Shopping Centre

Paul McCartney Fostul membru al trupei The Beatles a acumulat o avere de un miliard de dolari datorita carierei sale  Este extrem de bogat, dar cu siguranta nu se comporta asa. Paul traieste o viata calculata si nu isi cheltuie banii pe lucruri frivole. De fapt, a fost implicat intr-o dispută cu fiica sa pentru ca a refuzat sa-i plateasca taxa de scolarizare la colegiu, cu exceptia  cazului in care ar fi mers la o scoala de stat mai accesibila. Fosta sa sotie l-a acuzat ca este „zgarcit”.

Paul McCartney Sighting In Tokyo

Jennifer Lawrence este pasionata de cupoane de reduceri, amintindu-si cum era viata inainte de a castiga faima si banii. Nu face cumparaturi in magazine de lux si conduce un Volkswagen si un Chevrolet  Jennifer Lawrence apreciaza banii si isi gandeste cu atenție cheltuielile, demonstrand o perspectiva echilibrata in ciuda succesului sau in lumea Hollywood-ului.

Christian Dior : Photocall -  Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020

Eric Clapton,chitaristul britanic și-a construit o avere de 250 de milioane de dolari prin cariera sa în muzică. Este o persoana echilibrata si cu picioarele pe pamant, care nu s-a lasat influentata de statutul de celebritate. Eric este si foarte chibzuit cu banii sai. Imbraca haine casual si nu cheltuieste bani pe petreceri opulente sau pe alte lucruri extravagante. Are o colectie de arta impresionanta, dar si in acest caz, este mai mult o investitie decat o cheltuiala. 

Music For The Marsden 2020

Dave Grohl, fost membru al trupei grunge Nirvana si in prezent vocalist principal al Foo Fighters, are o avere impresionanta de 225 de milioane de dolari. Nu intotdeauna a fost bogat iar acum ca este,  alege sa duca o viata modesta.
Este foarte atent la ceea ce cheltuieste. Desi casa sa este mare si are un studio de inregistrări integrat, artistul nu duce o viata extravaganta. In schimb, doneaza timp si bani organizatiilor de caritate si evita cheltuielile mari pe lucruri inutile.

Rock in Rio 2019 - Day 2

Eva Longoria este un antreprenor foarte talentat. Salariul ei pe episod pentru serialul „Desperate Housewives” a fost de 375,000 de dolari pe episod. Un onorariu destul de impresionant.A investit bani in industria restaurantelor, dar este cu adevarat o persoana chibzuita cand vine vorba de cheltuieli personale.

Are o avere neta de 35 de milioane de dolari, dar nu ai sti asta dupa felul in care se comporta. Nu risipeste banii pe vacante de lux sau petreceri nebune.Actrita prefera economiile si investitiile in detrimentul cheltuielilor pe articole de lux.

Ca si alte celebritati care au ales o abordare decenta a cheltuirii averii lor,  Eva Longoria este implicata in foarte multe campanii umanitare, sustinandu-le cu bani.   

"Le Défilé L'Oréal Paris - Walk Your Worth" : Runway - Paris Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2024

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri