Site Cover (64)
Vedete Sursa foto :Profimedia Images

Celebritati care au copii din relatii extraconjugale

Articol scris de UTV Data publicării:

Chuck Norris

In biografia sa din 2004, Chuck Norris a socat fanii dezvaluind ca a avut un copil dintr-o aventura. El a recunoscut ca a inselat-o pe prima sa sotie, Dianne Holechek, in 1962, si ca are o fiica pe nume Dina Morris din acea aventura. Norris nu a fost constient de existenta Dinei pana cand aceasta l-a contactat in 1991, la varsta de 26 de ani, sustinand ca este fiica sa biologica. Dina Morris este pasionata de artele martiale, la fel ca si tatal ei.

Dave Grohl

Fostul tobosar Nirvana, care a sarbatorit de curand 21 de ani de casnicie cu sotia sa, Jordyn Blum, a anuntat pe retelele de socializare ca a devenit din nou tata, ca urmare a unei relatii extraconjugale. Artistul spera sa recapete increderea si iertarea familiei sale.

Dave Grohl takes time out from beng a rockstar

Arnold Schwarzenegger

Celebrul actor și fost guvernator al Californiei a recunoscut in 2011 ca a avut un copil cu menajera familiei, Mildred Baena, in timp ce era casatorit cu Maria Shriver. Dezvaluirea a dus la sfarsitul casniciei lui Schwarzenegger.

Eric Clapton

Legendarul chitarist a avut un copil cu fosta sa amanta, Lory Del Santo, o actrita si model italian. Cei doi au avut un fiu pe nume Conor Clapton, nascut in 1986. In acel moment, Clapton era casatorit cu Pattie Boyd.

Din pacate, in 1991 a avut loc o tragedie in viata celor doi parinti, cand Conor a murit la varsta de 4 ani, cazand de la fereastra unui apartament din New York. Moartea lui Conor a fost devastatoare pentru Clapton si a inspirat una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, "Tears in Heaven", care vorbeste despre pierderea dureroasa a fiului sau.

EXCLUSIVE: Archive Images Of Italian Actress Lory Del Santo With Her Son Conor And With Eric Clapton

Mel Gibson

Mel Gibson are un copil cu fosta sa amanta, Oksana Grigorieva. Actorul si regizorul, care a fost casatorit cu Robyn Moore timp de peste 26 de ani, a inceput o relatie cu Grigorieva, o pianista si cantareata rusa, in timp ce era inca legal casatorit.

In 2009, Mel Gibson si Oksana Grigorieva au avut o fiica, pe nume Lucia, dar relatia lor s-a incheiat in 2010 si a fost urmata de o batalie juridica foarte mediatizata pentru custodie, dar si de acuzatii de abuz.

*EXCLUSIVE* Mel Gibson seen enjoying a sunny day in Malibu

Hugh Grant

Hugh Grant are un baiat, Felix Hong Grant, dintr-o relatie neoficiala cu Tinglan Hong, nascut in 2013, in timp ce actorul era implicat intr-o relatie cu Anna Eberstein, si ea insarcinata in acea perioada. Actorul din Notting Hill are in total cinci copii conceputi cu trei femei diferite.

'Heretic' World Premiere, 2024 Toronto Film Festival, Canada - 08 Sep 2024

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: copil , cuplu , vedete

Partenerii Nostri