WhatsApp Image 2024-07-25 at 12.51.27
Vedete Sursa foto: Instagram/Celine Dion

(FOTO) Celine Dion, in vizita la Luvru cu doua zile inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice

Articol scris de UTV Data publicării:

Celine Dion, care a sosit la Paris marti, a facut o vizita la Muzeul Luvru, pe care a impartasit-o pe retelele de socializare. Cantareata in varsta de 56 de ani, despre care se zvoneste ca va fi vedeta ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice programata pentru vineri, a publicat patru fotografii pe Instagram, conform News.ro.

Acestea o arata pe Celine Dion stand in fata piramidei de la Luvru si admirand operele expuse pe coridoarele muzeului. "De fiecare data cand ma intorc la Paris, imi amintesc ca exista atat de multa bucurie si frumusete de vazut in lume", a scris ea: "Iubesc Parisul si sunt atat de fericita sa ma intorc! Multumesc oamenilor nostri minunati de la Luvru!".

Citeste si "Celine Dion este hotarata sa revina pe scena. "Ma voi intoarce pe scena, chiar daca va trebui sa ma tarasc"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vizita lui Celine Dion la Paris alimenteaza speculatiile potrivit carora vedeta ar putea canta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. De mai multe luni circula zvonuri potrivit carora, dupa patru ani de retragere din cauza unei boli, cantareata isi va face o revenire importanta pe scena la acest eveniment, care va fi in centrul atentiei lumii.

Cantareata s-a retras din sfera publica in 2020 din cauza sindromului persoanei rigide, o boala neurologica care ii afecteaza vocea si care a obligat-o sa ia o pauza in cariera. Cu toate acestea, speranta unui spectacol vinerea aceasta a fost alimentata de mai multe luni de presa internationala, fara a fi negata vreodata de cantareata.

Citeste si "Ce a spus Celine Dion despre momentul in care fost ignorata de Taylor Swift la inmanarea premiului Grammy pentru cel mai bun album al anului"

Potrivit informatiilor BFM TV, Celine Dion ar putea interpreta "L'Hymne a l'amour" de Edith Piaf.

Intrebata luni, 22 iulie, daca Celine Dion va canta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, ministrul francez al Sportului si al Jocurilor Olimpice si Paralimpice, Amelie Oudea-Castera, a refuzat sa confirme sau sa infirme aceasta posibilitate: "Nu am de gand sa spun da sau nu", a declarat ea in platoul emisiunii "Telematin".

Sosirea marti la Paris a vedetei din Quebec a convins in cele din urma multi fani ca Celine Dion va concerta intr-adevar vineri. Prezenta ei "nu este o coincidenta", a recunoscut ministrul miercuri pe TF1.

Citeste si "Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala de care sufera: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare”

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri