Vedete Foto : Facebook

Chef Foa a fost prins drogat la volan

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul bucatar Chef Foa, a ramas fara permis dupa ce politistii din Bucuresti l-ar fi prins in trafic sub influenta drogurilor, in urma testarii cu aparatul Drugtest. Florin Scripca a fost depistat ca se afla sub influenta a doua substante psihoactive, mai precis cocaina si canabis.

“In jurul orei 17:00, politistii din cadrul Brigazii Rutiere, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un barbat in varsta de 41 de ani. In urma testarii preliminare cu aparatul Drugtest au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a dous substante psihoactive, motiv pentru care persoana in cauza a fost condusa la sediul I.N.M.L., in vederea prelevarii de mostre biologice”, a transmis Brigada Rutiera.

Politistii l-au perchezitionat pe Chef Foa si au gasit asupra lui “4 tigarete susceptibile de a contine substanta vegetala, cu miros intepator” si i-au deschis dosar penal in care se fac cercetari referitoare la fapta.

“In cauza, a fost intocmit un dosar penal in cadrul caruia se efectueaza cercetari in rem (cu privire la fapta, nu la persoana) pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal in concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea si combaterea traficului si consumului elicit de droguri”, informeaza Brigada Rutiera.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: chef foa

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri