Exodus at Revolution Live, The Bay Strikes Back Tour, Fort Lauderdale, Florida - 19 Sep 2022
Vedete Gary Holt a povestit amuzat in cadrul aceluiasi podcast ca obisnuieste sa isi oripileze colegul de turneu de la trupa Venom//Sursa foto:Profimedia Images

Chitaristul trupei Slayer asculta Taylor Swift in masina. Vezi ce spune Gary Holt despre muzica pop

Articol scris de UTV Data publicării:
Dezvaluirea mai mult decat surprinzatoare a fost facuta chiar de starul muzicii trash metal in podcastul "Scandalous", spunand ca prefera muzica pop in locul heavy metalului.
 
"Imi place muzica pop. Ascult pop mai ales in masina, nu ascult metal. Imi place Taylor Swift! De ce tot acest hate? Este o tipa  extraordinar de muncitoare, este super draguta cu toata lumea iar oamenii o urasc. Este pur si simplu cea mai mare vedeta pop de pe planeta. Imi plac melodiile ei”, a marturisit artistul.

Gary Holt a povestit amuzat in cadrul aceluiasi podcast ca obisnuieste sa isi oripileze colegul de turneu de la trupa Venom, cantand cu voce tare piesa Angel de la Madonna.

Desi recunoaste ca aude intrebarea " Omule, ce e in neregula cu tine?! atunci  cand isi manifesta preferintele muzicale pop, Gary nu se sfiieste sa-si arate admiratia fata de idolii pop, George Michael, Madonna si Taylor Swift.

Revenind la trupa Slayer, legendele metal si-au surprins fanii cu cateva festivaluri la care vor participa toamna aceasta. Spunem surprins pentru ca in 2019 trupa Slayer isi anuntase retragerea din muzica.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri