EXCLUSIVE: Chris Martin and Dakota Johnson Step Out For a Stroll in New York City
Vedete Sursa foto:Profimedia Images

Chris Martin si Dakota Johnson s-au despartit dupa 7 ani impreuna.

Articol scris de UTV Data publicării:

Chris Martin si Dakota Johnson s-au despartit definitiv dupa ce s-au distantat unul de celalalt, conform DailyMail.

Solistul trupei Coldplay, in varsta de 47 de ani, si actrita din „Fifty Shades of Grey”, in varsta de 34 de ani, si-au incheiat logodna dupa sapte ani de relatie.Un apropiat al cuplului a declarat pentru publicatia mentionata mai sus ca cei doi „au acceptat acum ca relatia s-a incheiat si ca este mai bine sa mearga mai departe”.

Actrita nu a fost alaturi de Chris in turneul european al trupei Coldplay, „Music of the Spheres”, desi a participat la concertul lor de la Glastonbury in iunie. De asemenea, ea a fost surprinsa recent in Malibu, California, la plimbare cu cainele si fara inelul de logodna pe deget.

Citeste si "Manelistul Babasha a cantat la concertul Coldplay de pe Arena Nationala. Publicul a huiduit"

*EXCLUSIVE* Dakota Johnson spotted without engagement ring during a hike with her dog in Malibu

Desi nu se stie exact cand Martin a cerut-o in casatorie, Johnson poarta acest inel inca din 2020. Mai multe surse au declarat pentru Page Six in martie ca cei doi sunt logoditi de sase ani.

Chris Martin a inceput sa se intalneasca cu Dakota Johnson in 2017, dupa divortul sau de Gwyneth Paltrow, cu care are doi copii: Apple, 20 de ani, si Moses, 18 ani.

Cei doi s-au impacat in 2019 dupa o scurta despartire.

Desi isi pastreaza relatia departe de ochii curiosilor, Johnson a vorbit despre partenerul ei in noiembrie 2023, cand a povestit despre depresia ei si cum Martin a ajutat-o sa treaca peste aceasta perioada dificila.

"Chris si Dakota au incercat din rasputeri in ultimele luni sa faca relatia lor sa functioneze. Vor avea intotdeauna dragoste unul pentru celalalt, dar amandoi au ajuns la concluzia ca relatia nu poate fi sustinuta pe termen lung. Sunt foarte ocupati, Chris a fost in Europa cu Coldplay si amandoi au prioritati personale, pasiuni si angajamente profesionale care nu se potrivesc. Au vrut ca lucrurile sa fuctioneze dar din pacate nu s-a putut iar acum au acceptat ca este mai bine sa mearga mai departe," a povestit o cunostinta a celor doi pentru Daily Mail.

Citeste si "Chris Martin (Coldplay) si Dakota Johnson s-au logodit dupa 6 ani de relatie"

Johnson a fost, de asemenea, in centrul atentiei de-a lungul anilor pentru prietenia sa cu fosta sotie a lui Chris, Gwyneth Paltrow, cu care a fost surprinsa tinandu-se de mana intr-o fotografie anul trecut.

Paltrow si Martin s-au casatorit in 2003 si au avut doi copii: Apple, nascuta in 2004, si Moses, nascut in 2006. Cei doi au anuntat separarea in 2014 si au finalizat divortul in anul urmator.

Celebrity Selfies

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri